Taksim'de Maske Takması İçin Uyarılan Turist, Araçtan İnerek Polisin Üzerine Yürüdü

Taksim’de denetim yapan polis, bir taksiyi durdurup içindeki yolcuları maske takmaları konusunda uyarınca aracın içinde bulunan yabancı turist araçtan inerek polise dayılandı. Sıraselviler Caddesi’nin girişinde bulunan uygulama noktasında ekipler, bir ticari taksiyi durdurup incele.

Taksim'de Maske Takması İçin Uyarılan Turist, Araçtan İnerek Polisin Üzerine Yürüdü

Taksim’de denetim yapan polis, bir taksiyi durdurup içindeki yolcuları maske takmaları konusunda uyarınca aracın içinde bulunan yabancı turist araçtan inerek polise dayılandı.

s-ecb548584660b5345ff7a393d4075fa08911e4
Sıraselviler Caddesi’nin girişinde bulunan uygulama noktasında ekipler, bir ticari taksiyi durdurup incelemek istedi. Araçtaki bir yolcunun maske takmadığını gören trafik polisi, kendisini maske takması konusunda uyardı. Bunun üzerine hızlı bir şekilde araçtan inen yabancı turist, polisin üzerine yürüdü. Hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşan polis ise uyarılarına devam ederek, turistin kendisine saldırmasını engellemeye çalıştı. Taksim'de Maske Takması İçin Uyarılan Turist, Araçtan İnerek Polisin Üzerine YürüdüTaksim'de Maske Takması İçin Uyarılan Turist, Araçtan İnerek Polisin Üzerine Yürüdü O sırada durumu gören diğer taksi sürücüleri de olayın büyümemesi için trafik polisi ve yabancı turistin yanına geldi. İçlerinden biri ise, “Hayırdır, o kim yahu? Benim polisime nasıl el kaldırıyor” diyerek turiste tepki gösterdi.Saldırgan bir tutum içinde olduğu görülen yabancı turist polise, “Gel seninle şurada konuşalım” dedi. Ancak trafik polisi, turiste karşılık vermedi. Diğer polislerin de olay yerine gelmesiyle yabancı turist gözaltına alınarak polis aracına bindirildi ve karakola götürüldü. 'Gidecek Yerim Yok' Demişti: Emniyet, Evsiz Vatandaşa Kesilen Ceza İçin Özür Diledi - Değeri 9 Milyon TL: Kuş Gözlemlerken Hazine Buldu - Kıskançlık Krizi Geçiren Kadın, Kocasını Oklava ile Darp Edip Kısıtlamaya Rağmen Sokağa Attı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER