Taksirle Öldürme ve Yaralama Suçlaması Yöneltildi: Pegasus Pilotu Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen ve üç kişinin yaşamını kaybettiği kazaya ilişkin uçağın kaptan pilotu tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.  Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen uçak kazasına ilişkin adliyeye sevk edilen kaptan pilot M.A.

Taksirle Öldürme ve Yaralama Suçlaması Yöneltildi: Pegasus Pilotu Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen ve üç kişinin yaşamını kaybettiği kazaya ilişkin uçağın kaptan pilotu tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 

s-494c599ffd5d6402dd7625e47eee4aae2c8b19
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen uçak kazasına ilişkin adliyeye sevk edilen kaptan pilot M.A. tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edildi.

'Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma...'

s-492519a6e68cae9843c3f58e60c0396d5ff7f6
Tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen kaptan pilot M.A. Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.Burada soruşturmayı yürüten savcılığa çıkarılan kaptan pilot M.A, ifadesinin alınmasının ardından "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Ne olmuştu?

Sabiha Gökçen'de Pistten Çıkan Uçak Üç Parçaya Ayrıldı: Üç Can Kaybı ve 180 Yaralı Var - Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir uçak inişten sonra pistten çıkmış, kazada üç kişi hayatını kaybetmişti.

Yardımcı pilot olayın ardından yaptığı açıklamada kuleden 'inmeyin' uyarısı almadıklarını belirtmişti.

Sabiha Gökçen'de Pistten Çıkan Uçağın Yardımcı Pilotu: 'Kuleden İnmeyin Diye Bir Uyarı Almadık'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER