Takvim Gazetesi Manşetinden Meral Akşener'e Hakaret Etti: 'Anlamazsanız Beyne İyi Gelen Besinleri Okuyun'

Takvim gazetesi, markette "fazla harcama yapmamaları" konusunda vatandaşlara verdiği "ipuçları"nı eleştiren İyi Parti Meral Akşener'i hedef alırken, "Meral Hanım bu manşet size özel.

Takvim Gazetesi Manşetinden Meral Akşener'e Hakaret Etti: 'Anlamazsanız Beyne İyi Gelen Besinleri Okuyun'

Takvim gazetesi, markette "fazla harcama yapmamaları" konusunda vatandaşlara verdiği "ipuçları"nı eleştiren İyi Parti Meral Akşener'i hedef alırken, "Meral Hanım bu manşet size özel. Anlayamazsanız bu kutuya bakın" diyerek, "Beyne iyi gelen besinler" haberine işaret etti.

s-f150d3dc122917a42a7f53e6dee76f74fe4605
"Bu haberi okumadan markete girmeyin, çıkarken üzülmeyin" başlıklı haberleri nedeniyle tepki toplayan Takvim gazetesi, partisinin grup toplantısıyla konuyla alakalı "Hiç mi utanmıyorsunuz. Bu rezaleti gördün mü Sayın Erdoğan? Ceplerine para koyup, medya satın aldırdığın bu vicdansızlar, milletimin acı gerçeğiyle alay ediyor, alay" diyen İyi Parti lideri Akşener'e hakaret etti.

'Anlamazsanız kutuya bakın'

s-80fd0369a4c663e042aee1b5a0cfc6abb2a5e9
Kelimeleri hecelerine ayrılmış şekilde veren gazetede, Akşener'in gözlüklü bir fotoğrafı paylaşılarak, "Meral Hanım, bu manşet size özel, iyi okuyun. Anlayamazsanız, bu kutuya bakın" yazıldı ve "Beyne iyi gelen besinler" haberine işaret edildi.

Yeniçağ gazetesinin haberini örnek gösterdi

s-5282dab8943847941ddb64d5e59748fda7175f
Haberde, Yeniçağ gazetesinin "Market alışverişi yaparken dikkat, bu oyunlara gelmeyin" haberine atıfta bulunularak, "İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendi yandaşı olan gazeteleri bile gözden kaçırdı. Takvim'in market haberlerinin aynısının 31 Ocak'ta yayınlandığını ıskaladı. Komik duruma düştüğünü dahi anlamadı" ifadesi kullanıldı.

Ne olmuştu?

Takvim'in Alışveriş Önerileri Gündemde: Tok Karnına Çıkın, Çocuklar Olmasın; Araba Değil Sepet Kullanın Takvim gazetesi, pazar günü manşete taşıdığı "Bu haberi okumadan markete girmeyin, çıkarken üzülmeyin" başlıklı haberde, okurlarına market alışverişlerinde "fazla harcama yapmamaları" için ipuçları vermişti. Takvim'in hazırladığı ipuçları arasında "Cazip kokular yoldan çıkarmasın, alışverişe çocuklarla çıkmayın, sepet kullanın" gibi maddeler yer almıştı

Takvim'in bu haberine sosyal medyadan da tepki gelmişti

Takvim'in 'Tok Karnına Alışverişe Gidin' Önerisine İroni Dolu Cevaplarla Sitem Eden Kişiler - Üzerinden 21 Yıl Geçti: Çağla Tuğaltay Cinayeti SNP Tekniğiyle Aydınlatılmaya Çalışılacak - 3D Yazıcıyla Üretilen Bifteği Yemeye Hazır mısınız? Seneye Servis Edilmeye Başlanacak - Dubai Semalarında Beliren İki Doğal Uydu Şaşkınlık Yarattı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER