Taliban'dan kaçmak için uçağın iniş takımına asılan Afganların yeni görüntüleri ortaya çıktı

ABD'nin çekilmesi ile birlikte Afganistan'da ilerleyişini hızlandıran Taliban, kısa zamanda başkent Kabil'i de ele geçirerek ülkede yönetimi ele aldı.

Taliban'dan kaçmak için uçağın iniş takımına asılan Afganların yeni görüntüleri ortaya çıktı

ABD'nin çekilmesi ile birlikte Afganistan'da ilerleyişini hızlandıran Taliban, kısa zamanda başkent Kabil'i de ele geçirerek ülkede yönetimi ele aldı. Bunun üzerine panikle başkenti terk etmek isteyen halk, Hamid Karzai Uluslararası Havaalanı'na girerek uçaklara girmeye çalıştı. Tahliyeler sırasında 7 kişi hayatını kaybetti.

UÇAKLARIN İNİŞ TAKIMLARINA TUTUNDULAR

Kalkışa geçen uçakların arkasından koşuşturan ve kanatlarına tutunmaya çalışan insanların görüntüleri daha önce sosyal medyada paylaşılmıştı. Hatta iniş takımlarında yer bulan bazı insanların da havadan düştüğü görüntüler büyük yankı uyandırmıştı.

CEP TELEFONUYLA KAMERAYA ÇEKTİ

Sosyal medyada uçağın kenarına oturmayı başarmış bir kişinin kayıt altına aldığı yeni bir görüntü paylaşıldı. Videoyu kayda alan kişinin akıbeti bilinmezken, görüntülerde havaalanında tahliye için bekleyen kalabalık da gözler önüne seriliyor.

Afganistan'dan kaçmak için uçağın iniş takımına tutunan kişinin telefon kaydı ortaya çıktı

TALİBAN'IN ELİNDE HANGİ SİLAHLAR VAR? İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AMERİKA'NIN AFGANİSTAN'DAKİ STRATEJİSİ NE OLACAK? İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Uçaktan düşen Afganlarla ilgili tüyler ürperten rapor! İniş takımında ceset parçaları bulunduUçaktan düşen Afganlarla ilgili tüyler ürperten rapor! İniş takımında ceset parçaları bulunduTaliban zulmünden kaçmak isteyen Afgan kadınların yakarışları yürek dağladıTaliban zulmünden kaçmak isteyen Afgan kadınların yakarışları yürek dağladıTaliban'dan kaçmak için uçağın tekerine asılan Afgan'ın çırpınışları böyle kaydedildiTaliban'dan kaçmak için uçağın tekerine asılan Afgan'ın çırpınışları böyle kaydedildiAfganistan'dan tahliye edilen Türkler konuştu: Bizden önce kalkan ABD kargo uçağından düşenler olduAfganistan'dan tahliye edilen Türkler konuştu: Bizden önce kalkan ABD kargo uçağından düşenler olduAfganistan'dan gelen görüntüler korkunç! Taliban'dan kaçan halk hareket halindeki uçaklara tutunup kaçmaya çalışıyorAfganistan'dan gelen görüntüler korkunç! Taliban'dan kaçan halk hareket halindeki uçaklara tutunup kaçmaya çalışıyor150 kişilik uçakta 640 Afgan! Fotoğrafı ABD servis etti, nereye götürüldükleri ise bilinmiyor150 kişilik uçakta 640 Afgan! Fotoğrafı ABD servis etti, nereye götürüldükleri ise bilinmiyorSon Dakika! Kabil Havalimanı'nda çıkan izdihamda 17 kişi yaralandıSon Dakika! Kabil Havalimanı'nda çıkan izdihamda 17 kişi yaralandıTaliban'dan kaçmak için uçağın iniş takımına asılan Afganların yeni görüntüleri ortaya çıktı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER