Tapu ve Kadastro, Kurum Çalışanlarının Zan Altında Bırakıldığı Gerekçesiyle Sadakatsiz'i Şikayet Etti

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı ve kaos ateşinin hiçbir zaman sönmediği Sadakatsiz'i ilk günkü gibi büyük bir keyifle izliyoruz. Hem dizideki oyuncular hem de hayat verdikleri karakterlerle büyük bir başarı elde ettiler.

Tapu ve Kadastro, Kurum Çalışanlarının Zan Altında Bırakıldığı Gerekçesiyle Sadakatsiz'i Şikayet Etti

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı ve kaos ateşinin hiçbir zaman sönmediği Sadakatsiz'i ilk günkü gibi büyük bir keyifle izliyoruz.

Hem dizideki oyuncular hem de hayat verdikleri karakterlerle büyük bir başarı elde ettiler. Uzun süre de devam edecek gibi...

Tabii bu başarının yanında olumsuz gelişmeler de yaşanmıyor değil. Bugün, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) ‘Sadakatsiz’ dizisindeki 37. bölümdeki bir sahnede ‘kurum çalışanlarının zan altında bırakıldığı’ gerekçesiyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na diziyi şikayet ettiklerini duyurdu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) Twitter'dan yaptığı açıklamada “Kurum çalışanları 3 Kasım’da Kanal D’de yayımlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde geçen bir sahnede yaratılmaya çalışılan algı ile zan altında bırakılmaya çalışıldı. Kurumumuz ve personelimize yönelik, düşünce ve ifade özgürlüğü ile eleştiri hakkının sınırlarını aşan gerçeklikle bağdaşmayan bu yayını asla kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz.” dedi.

Ayrıca ‘yayın hizmetlerine aykırı olan söz konusu yayın hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması ile ilgili olarak RTÜK’e başvurulduğu, Kanal D’ye de tekzip gönderildiği’ belirtildi.

Tapu çalışanların bağlı olduğu Bayındır Memur-Sen'in de başsavcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Siz bu şikayetle ilgili ne düşünüyorsunuz?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER