Tarot Falına Göre 20 Ocak Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )Bakalım 20 Ocak günü senin için nasıl geçecek? Günün nasıl geçeceğini merak ediyorsan, tarot falına başlayalım! Dikkatlice.

Tarot Falına Göre 20 Ocak Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 20 Ocak günü senin için nasıl geçecek? 

Günün nasıl geçeceğini merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

Dikkatlice odaklan ve sadece bir tane kart seç...

Seçtiğin Kart; "Büyücü"

s-22919ceb78a040aecc5c5db7e2936ef01d9832
Kimilerine göre kuruntu ama sana göre tamamen tecrübe cümlesini tam anlamıyla yaşayacağın bir gün geçireceksin. Gün içinde karşılaştığın her şeye karşı, içinde bulunan güvensizlikten dolayı şüpheyle yaklaşacaksın ve aslında bu durum geçmişte yaşadığın tecrübelerden kaynaklanıyor. Eee birçok arkadaşı tarafından sırtından bıçaklanmış biri olarak başka nasıl tepki verebilirsin ki değil mi? Doğru olanı yapıyorsun :) Bununla beraber, maddi açıdan içinde bulunduğun bu zorlu süreç sonunda bitiyor. Bundan sonrası için ise biraz daha tutumlu olmaya çalışmalısın... Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Asılan Adam"

s-c8505a1a74a67dba59121517648f9be4f8394e
Günün ilk saatlerinde oldukça gergin ve stresli bir mod içinde olacaksın ancak ilerleyen saatlerde biraz da olsa rahatlayacaksın. Bana soracak olursan bu durum, akademik kariyerinle ya da iş hayatınla ilgili olacak. Lütfen olabildiğince sakin kalmaya çalış. Bununla birlikte; yaşayacağın günün, senin için son haftalardaki en sinirli gün olacağı konusunda ufak bir uyarı yapmam gerekiyor. Aman diyeyim böyle yoğun duyguların da içinde bulunduğu günde kendine zarar verme lütfen... Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Baş Rahibe"

s-28c5ee51752ab20cd8fc5c8596de6da9745aab
Duygularını yönetmek konusunda biraz kararsız olduğun bir gün yaşayacağını söyleyerek falımıza başlamak istiyorum. Son zamanlarda duygularını fazla yoğun yaşadığının sen de farkındasın ve bu durumu çözmeye çalışacaksın. Gün içinde alacağın bazı kararlar da bu duruma direkt olarak etki edecek benden söylemesi. Bununla birlikte, bir süredir istediğin bir konunun biraz daha ertelenmesi söz konusu olabilir gibi. Bana soracak olursan, bu konunun biraz daha ertelenmesi senin açından çok daha iyi olacak :) Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "İmparator"

s-f78ea630c748e680edf80c1a4eef816297c701
Bugün, eskiden çok yakın olduğun ancak artık görüşmediğin insanların arkandan ettiği laflara denk gelebilirsin. Bu duruma karşı oldukça öfkelensen bile sakinliğini korumalı ve insanlara elde etmek istedikleri şeyleri vermemelisin. Onların amacı da seni çileden çıkarmak. Bununla birlikte, gün içinde alacağın kararlarda duygularından ziyade mantığınla hareket etmeni öneriyorum. Aksi takdirde senin tarafında olan durumları tersine çevirebilirsin haberin olsun. Olabildiğince mantığınla hareket etmeye çalış lütfen :) Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Güneş"

s-1ec389b691f5e9d0a06fbfd3a705dab2bee012
Bir süredir çevrendeki insanların hareketlerini inceliyorsun ve bunları göz önünde bulundurarak insanları eliyorsun. Bu olayı o kadar sakin hallediyorsun ki hiç kimse ne olup ne bittiğini bile anlamıyor :) Bununla beraber, maddi konularda bugün beklenmedik bir gelişme yaşanabilir. Bu gelişmeyle elindeki parada biraz artış olacak ancak bu parayı önceliklerine göre kullanman gerektiğini tekrar hatırlatmak isterim. Aksi takdirde sonrasında birtakım sıkıntılarla karşılaşabilirsin... Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Yıldız"

s-0da5ba2a34730bd4ab5b1c230c25b0f482dec1
Bugün, geçmişinde canını sıkan birinin son derece pişman ve üzgün olduğunu öğreneceksin ancak bu durum sende hiçbir his yaratmayacak. Bu şekilde de artık o insanla olan bağlarını tamamen kopardığını kendi kendine fark edeceksin diyebilirim :) Bununla birlikte, uzun zamandır içinde olduğun bir kafa karışıklığı söz konusu gibi. Gün içinde, bu durumla ilgili bir arkadaşınla bir görüşme yaparak bir nebze de olsa içini rahatlatabilirsin. Onunla konuşmak sana çok iyi gelecek... Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Budala"

s-f323a478f485b235b897544bda52fc1f8479d0
Bugün, kafanda kurduğun bir durumu hoşlandığın kişiyle konuşacaksın ve aslında bir şeyleri yanlış anladığını fark edeceksin. Bu durum nedeniyle yaşadığın gerginlik hissi de yavaş yavaş ortadan kalkacak. Bu noktada, düşüncelerini rahat bir şekilde paylaşabildiğin birisini hayatına aldığın için doğru karar verdiğini fark etmen gerekiyor :) Sonuçta birçok kişinin ilişkisi 'acabalarla' yitip gidiyor biliyorsun... Bununla birlikte, akademik kariyerinle ilgili daha profesyonel yaklaşman gereken bir durumla karşı karşıya kalabilirsin. Bu durumun da üstesinden çok iyi bir şekilde geleceğine inancım tam! Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Yıkılan Kule"

s-8b485eb253e830b545d8b7e3d71f769af9b3b3
Son zamanlarda kendini çok fazla sıktığını ve elinden bir şey gelmeyecek durumlara fazla kafa yorduğunu söyleyerek falımıza başlamak istiyorum. Bu durum da seni içinden çıkamadığın hallere sokmuş ancak bugünle beraber bu konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşayacaksın ve biraz da olsa rahatlayacaksın. Bu kadar düşünmek sadece sana zarar veriyor, bunu unutmamalısın... Bununla birlikte, günün ortalarına doğru enerjin çok daha artacak ve hayatınla ilgili yeni kararla alacaksın. Bakalım önümüzdeki günlerde, verdiğin kararları uygulayabilecek misin? :) Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Kaderin Çarkı"

s-1a81049c7dd452190b126d49165f9cee2882d5
Bugün; kalbindeki insan ile ilgili kafanda kurduğun çoğu şeyin kuruntu olduğunu yaşadığın bir olayla birlikte fark edeceğin bir gün olacak. Emin ol ben de senin gibi oturduğum yerden binbir türlü şey düşünüp ne olacak diye düşünüp duruyorum. Biraz da yapımız bu şekilde galiba. Neyse yapacak bir şey yok :) Bununla birlikte, bir arkadaşınla karşılıklı yapacağın konuşmada karşı tarafındaki kişiyi kırmamak adına cümlelerini özenle seçmeni rica ediyorum. Sonuçta kalp kırmaya hiç gerek yok değil mi? Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Şeytan"

s-3ba4ffaa51baffa5248209be00d33c05b59061
Bugün, aslında hazır olduğunu düşündüğün bir konuyla ilgili tereddüt yaşayacağın bir gün olacak. Geçmişinde, seni çok fazla etkileyen bir olay yaşamışsın ve aslında hala onun etkisinden çıkamıyorsun. Bana soracak olursan yeni olaylara adım atmadan önce biraz daha beklemelisin. Zaten zaman, hazır olup olmadığını gösterecektir. Tabii ki bu süreçte olabildiğince duygularını kontrol edebilmende de fayda var :) Ayrıca, bugün birtakım mide rahatsızlıklarıyla da karşılaşabilirsin gibi duruyor. Bu sebeple biraz daha dikkatli olman gerekiyor... Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Ay"

s-baffaa18bff2bac38455b2ec80cc0c8746d30f
Geçmişinde biraz fazla takılı kaldığını düşünüyorum ve bana soracak olursan, bu durumdan bir an önce kurtulman gerekiyor. Geçmişe bağlı olarak yaşamak seni ve çevreni oldukça olumsuz etkiliyor. Bu sebeple, olabildiğince önüne bakmalı ve şu ana odaklanmalısın. Bununla beraber, yakın zamanda çevrenden duyacağın bir haber seni sevinçten havalara uçuracak diyebilirim. Şimdiden bu duruma hazırlıklı ol bak :) Ayrıca, bugün beklemediğin bir yerden eline bir miktar para da geçebilir. O parayı hemen harcamamalı ve bir kenara koymalısın. Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Ermiş"

s-1406ec176ed6385d72738de99421dadf223f70
Son zamanlarda kendine olan güvenini sorguladığın ancak bunu kendine bile itiraf edemediğin durumlar yaşıyorsun. Bugün, dış görünüşün ile ilgili bir değişiklik yaparak kendini daha iyi hissedebileceğin bir gün olabilir. Sonucunda ise kendini çok daha öz güvenli hissedeceksin :) Bununla birlikte, bir süredir yaşadığın sıkıcı hayat seni oldukça etkisi altına almış. Geçmişteki eğlenceli zamanlarını özlüyor olabilirsin. E haklısın da tabii... Sana tavsiyem, bu durumla ilgili yakın çevrenden biriyle konuşabilir ve birbirinizi motive edebilirsiniz. Bu konuşma ikinize de çok iyi gelecektir... Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER