Tarot Falına Kadar 10 Haziran Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak derhal öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )Bakalım 10 Haziran Çarşamba günü senin için nasıl geçecek? Günün nasıl geçeceğini merak ediyorsan, tarot falına başlayal.

Tarot Falına Kadar 10 Haziran Çarşamba Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak derhal öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )

Bakalım 10 Haziran Çarşamba günü senin için nasıl geçecek? 

Günün nasıl geçeceğini merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

Kaynak: https://www.astrology.com/tarot/daily.ht...

Dikkatlice odaklan ve yalnızca bir tane kart seç...

Seçtiğin Kart; "Efsuncu"

s-22919ceb78a040aecc5c5db7e2936ef01d9832
Kimilerine kadar endişe fakat sana kadar adamakıllı deneyim cümlesini bütün anlamıyla yaşayacağın bir gün geçireceksin. Gün içinde karşılaştığın her şeye karşı, içinde bulunan güvensizlikten dolayı şüpheyle yaklaşacaksın ve birçok birey bu tavrını kutunu olarak görecek fakat sahiden bu şart geçmişte yaşadığın tecrübelerden kaynaklanıyor. Eee birçok arkadaşı tarafından sırtından bıçaklanmış biri olarak diğer nasıl tepki verebilirsin oysa değil mi? Yarın zaten görüşeceğiz fakat sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Asılan Adam"

s-c8505a1a74a67dba59121517648f9be4f8394e
Günün birincil saatlerinde oldukça gergin ve stresli bir mod içinde olacaksın fakat ilerleyen saatlerde birazcık da olsa rahatlayacaksın. Bana soracak olursan bu şart, akademik kariyerinle veya iş hayatınla ilgili olacak. aynı zamanda yaşayacağın günün, senin için son haftalardaki en sinirli gün olacağı konusunda minik bir uyarı yapmam gerekiyor. Aman diyeyim böyle yoğun duyguların da içinde bulunduğu günde kendine hasar verme lütfen. Yarın zaten görüşeceğiz lakin sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Baş Rahibe"

s-28c5ee51752ab20cd8fc5c8596de6da9745aab
Duygularını idare etmek konusunda azıcık değişken olduğun bir gün yaşayacağını söyleyerek falımıza açtırmak istiyorum. Son zamanlarda duygularını fazla yoğun yaşadığının sen de farkındasın ve bu durumu çözmeye çalışacaksın. Gün içinde alacağın bazı kararlar da bu duruma dosdoğru etki edecek. bununla beraber bir süredir istediğin bir konunun birazcık daha ertelenmesi laf konusu olabilir. Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "İmparator"

s-f78ea630c748e680edf80c1a4eef816297c701
Bugün, eskiden fazla yakın olduğun oysa artık görüşmediğin insanların arkandan ettiği laflara denk gelebilirsin. Bu duruma karşısında epeyce öfkelensen bile sakinliğini korumalı ve insanlara almak istedikleri şeyleri vermemelisin. Onların amacı da seni kızdırmak ve hata yapmana neden olmak. bununla birlikte gün içinde alacağın kararlarda duygularından ziyade mantığınla hareket etmeni öneriyorum. Huysuz takdirde senin tarafında olan durumları tersine çevirebilirsin. Yarın zaten görüşeceğiz lakin sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Güneş"

s-1ec389b691f5e9d0a06fbfd3a705dab2bee012
Bugün yakın bir arkadaşınla aranızdaki bağın daha da kuvvetlendiğini hissettiğin bir gün olacak. Bir süredir çevrendeki insanların hareketlerini inceliyorsun ve bunları göz önünde bulundurarak insanları eliyorsun. Bu olayı o kadar sakin halleniyorsun ancak hiç kimse ne olup ne bittiğini anlamıyor. bununla birlikte, fiziksel konularda bugün umulmadık bir gelişme yaşanabilir. Bu gelişmeyle elindeki parada birazcık artma olacak oysa bu parayı önceliklerine kadar kullanman gerektiğini bitmiş hatırlatmak isterim. Yarın zaten görüşeceğiz fakat sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Yıldız"

s-0da5ba2a34730bd4ab5b1c230c25b0f482dec1
Bugün, geçmişinde canını sıkan birinin son derece pişman ve üzgün olduğunu öğreneceksin oysa bu koşul sende hiçbir his yaratmayacak. Bu şekilde de bundan böyle o insanla olan bağlarını tamamen kopardığını kendi kendine ayrım edeceksin diyebilirim. bununla birlikte, uzun zamandır içinde olduğun bir kafa karışıklığı laf konusu. Gün içinde, bu durumla ilgili bir arkadaşınla bir röportaj yaparak bir nebze de olsa içini rahatlatabilirsin. Yarın zaten görüşeceğiz lakin sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Budala"

s-f323a478f485b235b897544bda52fc1f8479d0
Bugün, kafanda kurduğun bir durumu hoşlandığın kişiyle konuşacaksın ve doğrusu bir şeyleri yanlış anladığını ayrım edeceksin. Bu durum nedeniyle yaşadığın gerginlik duygusal de ağır ağır ortadan kalkacak. Bu noktada, düşüncelerini rahat bir şekilde paylaşabildiğin birisini hayatına aldığın için doğru karar verdiğini ayrım faktör gerekiyor. Birçok kişinin ilişkisi 'acabalarla' yitip gidiyor...bununla beraber akademik kariyerinle ilgili daha profesyonel yaklaşman gereken bir durumla karşısında karşıya kalabilirsin. Yarın zaten görüşeceğiz lakin sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Yıkılan Kule"

s-8b485eb253e830b545d8b7e3d71f769af9b3b3
Son zamanlarda kendini fazla pozitif sıktığını ve elinden bir şey gelmeyecek durumlara pozitif kafa yorduğunu söyleyerek falımıza açılmak istiyorum. Bu şart da seni içinden çıkamadığın hallere sokmuş fakat bugünle beraber bu konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşayacaksın ve azıcık da olsa rahatlayacaksın. aynı zamanda, günün ortalarına içten enerjin çok daha artacak hayatınla ilgili yeni kararla alacaksın. Bakalım önümüzdeki günlerde, verdiğin kararları uygulayabilecek misin. Yarın zaten görüşeceğiz lakin sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Kaderin Çarkı"

s-1a81049c7dd452190b126d49165f9cee2882d5
Bugün; kalbindeki insan ile ilgili kafanda kurduğun çoğu şeyin endişe olduğunu, yaşadığın bir olayla birlikte ayrım edeceğin bir gün olacak. Belirli ol ben de senin gibi oturduğum yerden binbir türlü şey düşünüp ne olacak diye düşünüp duruyorum. Azıcık da yapımız bu şekilde galiba... bununla birlikte, bir arkadaşınla ortak yapacağın konuşmada karşısında tarafındaki kişiyi kırmamak namına cümlelerini dikkatle seçmeni rica ediyorum. Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Iblis"

s-3ba4ffaa51baffa5248209be00d33c05b59061
Bugün, aslında hazırlanmış olduğunu düşündüğün bir konuyla ilgili tereddüt yaşayacağın bir gün olacak. Geçmişinde, seni fazla fazla etkileyen bir durum yaşamışsın ve aslında hala onun etkisinden çıkamıyorsun. Bana soracak olursan yeni olaylara adım atmadan önce biraz daha beklemelisin. Zaten vakit, hazırlanmış olup olmadığını gösterecektir. Yarın zaten görüşeceğiz fakat sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Ay"

s-baffaa18bff2bac38455b2ec80cc0c8746d30f
Bugün, daima senin yanına gibi görünen ama senin en minik bir yanlışını veya açığını arayan insanla bir tavır yapacaksın. Yine sana iyi davranacak ve bir konu hakkındaki görüşlerini soracak. Bu konuda epeyce itinalı davranarak bu kişinin ağzına söz vermemelisin. aynı zamanda, bugün oldukça yoğun bir gün geçireceksin ve sonrasında da kendini halsiz hissedeceksin. Bana soracak olursan akşam saatlerine değin işlerini bitirip erkenden yatarak biraz enerji toplayabilirsin. Yarın zaten görüşeceğiz fakat sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 

Seçtiğin Kart; "Ermiş"

s-1406ec176ed6385d72738de99421dadf223f70
Son zamanlarda kendine olan güvenini sorguladığın fakat bunu kendine bile itiraf edemediğin durumlar yaşıyorsun. Bugün, dış görünüşün ile ilgili bir değiştirme yaparak kendini daha iyi hissedebileceğin bir gün olabilir. bununla birlikte, bir süredir yaşadığın can sıkıcı hayat seni epeyce etkisi altına almış. Geçmişteki eğlenceli zamanlarını özlüyor olabilirsin. Bu durumla ilgili yakın çevrenle konuşabilir ve birbirinizi motive edebilirsiniz. Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka. 
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER