Tedavisi Sürüyor: Minik Ayda'nın Sağlık Durumunun İyi Olduğu Açıklandı

İzmir'de depremden 91 saat sonra enkaz altından çıkarılan minik Ayda Gezgin'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü aktarıldı.  Ege Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, Ayda Gezgin'in Ege Üniversitesi Hastanesindeki tedavisi devam ediyor..

Tedavisi Sürüyor: Minik Ayda'nın Sağlık Durumunun İyi Olduğu Açıklandı

İzmir'de depremden 91 saat sonra enkaz altından çıkarılan minik Ayda Gezgin'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü aktarıldı. 

Ege Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, Ayda Gezgin'in Ege Üniversitesi Hastanesindeki tedavisi devam ediyor.

s-3708b6c547ebe7bb37f9f559436be9bfde860e

Sağlık Bakanı Yardımcısı Muhammet Güven ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ayda Gezgin'i ziyaret etti, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Yardımcısı Muhammet Güven ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ayda Gezgin'i ziyaret etti, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.Sağlık Bakanı Yardımcısı Muhammet Güven ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ayda Gezgin'i ziyaret etti, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Açıklamada, Minik Ayda'nın genel durumunun iyi, bilincinin açık olduğu ve yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Ayda dün, 91 saatin ardından kurtarma ekibi tarafından enkazdan çıkarılmıştı.

91 Saat Sonra Gelen Mucize: 4 Yaşındaki Ayda Enkaz Altından Sağ Olarak Çıkartıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER