Tekkede Ziyaret Ettiler: Devletin Protokolü Iraklı Şeyhin Huzurunda...

Sakarya’da İl Milli Eğitim Müdürü, Gençlik Spor Müdürü, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü ve Müftü, Irak kökenli Şeyh Muhammed Hüseyni’yi ağırladı.

Tekkede Ziyaret Ettiler: Devletin Protokolü Iraklı Şeyhin Huzurunda...

Sakarya’da İl Milli Eğitim Müdürü, Gençlik Spor Müdürü, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü ve Müftü, Irak kökenli Şeyh Muhammed Hüseyni’yi ağırladı. Heyet olarak şeyhi İstanbul’daki tekkesinde ziyaret ettiler.

s-86b30f4785fd7b51b5c326a62c7ebb8d85665d
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Mehmet Sarıbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Müftüsü Hasan Başiş, Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Iraklı Şeyh Hüseyni'yi ziyaret edip fotoğraf çektirdiler.

Rektör de katıldı

s-2a15f411ee9a1e204cae967c6e97e87b33eff9
Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre protokol, Irak asıllı Şeyh Muhammed Hüseyni'nin İstanbul Sultanbeyli'deki karargahına gidip hediyeler verdi, iftara davet etti.Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Şeyh Hüseyni onuruna önceki gün iftar düzenledi. Ayşe Hümeyra Ökten Yurdu'nda verilen iftara, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Mehmet Sarıbıyık da katıldı.Şeyh Hüseyni, Sabahattin Zaim Öğrenci Yurdu Has Oda'da özel olarak ağırlandı. Müftü ile Şeyh protokol koltuğunda oturdu.

'Şeyhin maddi destek olduğu öğrenciler vardı, sıkıntılarını konuştuk'

s-c3d070e9a9c6ff0f4490156528c4190dafb60d
Şeyh Hüseyni aynı gün, Müftü ve Gençlik Spor İl Müdürü tarafından, Sabahattin Zaim Öğrenci Yurdu ‘Has Oda'da özel olarak ağırlandı.Yine Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ile Müftü Hasan Başiş, Şeyh Hüseyni'yi karargahında ziyaret etmek için 16 Mart'ta İstanbul'a gitti.Sakarya Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Şeyh Hüseyni'ye yaptıkları ziyaretler için şu açıklamayı yaptı:"Sakarya'da 132 ülkeden yabancı öğrenci var. Şeyhin de maddi anlamda destek olduğu, ülkemize gelmesine vesile olduğu öğrenciler vardı. Bu öğrencilerden bazılarının yaşadığı maddi sıkıntıları vardı. Kendisini ziyaret edip sıkıntıları konuştuk."

Bunlar da ilginizi çekebilir

Turgut Özal’ın Kızı: 'Erdoğan Diktatör Olsa Herkes Fikrini Açıkça Söyleyebilir miydi?' - İstismar ve Şantaj! "Müstehcen Görüntülerimi Çekti, 'Seni Özgecan Gibi Öldürürüm' Diyor" - ABD'nin En Yaşlı İnsanı Hester Ford, 116 Yaşında Öldü: 48 Torunu, 108 Torun Çocuğu, 120 Torun Torunu Vardı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER