Telefonu kurcalayan çocuk, annesinin çıplak fotoğraflarını rehberdeki herkese gönderdi

Amerika'nın Ohio eyaletinde yaşayan 30 yaşındaki dört çocuk annesi Emily Schmitt isimli kadın banyosunda tammane üstsüz bir şekilde çamaşrıları yıkadığı sırada, kendisini rahatsız etmemesi için telefonunu oynması için iki yaşındaki kızı Carysn'a verdi.

Telefonu kurcalayan çocuk, annesinin çıplak fotoğraflarını rehberdeki herkese gönderdi

Amerika'nın Ohio eyaletinde yaşayan 30 yaşındaki dört çocuk annesi Emily Schmitt isimli kadın banyosunda tammane üstsüz bir şekilde çamaşrıları yıkadığı sırada, kendisini rahatsız etmemesi için telefonunu oynması için iki yaşındaki kızı Carysn'a verdi. Carysn telefonla oynarken banyoda çıplak bir şekilde çamaşırları yıkayan annesinin fotoğraflarını çekip annesinin rehberinde bulunan 15 kişiye yolladı. Emily, iş arkadaşında gelen '' Çıplak fotoğraf için teşekkür ederim'' mesajını alınca hayatının şokunu yaşadı. Emily, yaşadığı oalyın şokunu üzerinden attıktan sonra telefonu kızın elinde alıp telefona bakınca kızının, çıplak fotoğraflarını eski üniversite arkadaşları, iş aradaşları ve bazı müşterilerden oluşan 15 kişiye attığını gördü. Anne kızının mesaj attığı kişilere olayın aslını anlatarak özür diledi.

iki yaşındaki kızı Carysn'e oynamaıs için telefonun verdi. Annesinin telefonu ile oynayan Carysn, telfonda annesi ait olan tüm çıplak fotoğrafları annesinin rehberinde bulunan herkese yolladı. Kızının sebep olduğu olay ile ilgili anne, ölüp tekrar dirildiğini söyledi. Anne, fotoğraflar SnapChat üzerinden paylaşıldığı için kimsenin görüntüleri kaydedemeyeceğinin veya ekran görüntüsünü alamayacağının kendisi için teselli olduğunu söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER