Telegram'dan Yeni Özellik: WhatsApp Sohbet Geçmişi Taşınabilecek

WhatsApp'ın kullanıcılarına dayattığı yeni gizlilik sözleşmesinin ardından kullanıcı sayısı hızla artan Telegram, uygulamalar arası geçişi kolaylaştıracak bir özellik sundu. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın, kullanıcıların hoşuna gitmeyen maddeler içeren "gizli.

Telegram'dan Yeni Özellik: WhatsApp Sohbet Geçmişi Taşınabilecek

WhatsApp'ın kullanıcılarına dayattığı yeni gizlilik sözleşmesinin ardından kullanıcı sayısı hızla artan Telegram, uygulamalar arası geçişi kolaylaştıracak bir özellik sundu.

s-0cd75cd205167f9ad284679a1ecf6cd42e6029
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın, kullanıcıların hoşuna gitmeyen maddeler içeren "gizlilik sözleşmesi"ni kabul ettirme çabasının ardından milyonlar Telegram'a geçti. Geçtiğimiz günlerde 500 milyon kullanıcı sayısını geçen Telegram'dan, uygulamaya geçiş yapmayı düşünenler için kullanışlı bir özellik geldi.

WhatsApp sohbetleri Telegram'a taşınabilecek

s-cad01c5a47f1de79a6eba72c5bb3623e7d8068
Telegram, uygulamalar arası geçişi kolaylaştıracak bir özelliği kullanıma sundu. Artık WhatsApp kullanıcıları Telegram’a geçerken sohbetlerini de taşıyabilecek.

Peki WhatsApp sohbetlerini Telegram'a nasıl taşınabilirsiniz?

s-e8d8cb43d7f0cb879dfee9b7076cdfe12f9fb5
iPhone veya Android telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.WhatsApp uygulamasından Telegram’a taşımak istediğiniz sohbeti açın.WhatsApp'taki grup veya kişi sohbetinin adına tıklayın. Açılan menüden sohbeti dışarı aktar seçeneğine tıklayın.Sohbetlerinizi dilerseniz fotoğraf ve videoları dahil ederek aktarabilirsiniz. Bu ekrandan medyasız ya da medyayı dahil et seçeneklerinden dilediğinizi seçinBu işlemden sonra karşınıza gelecek olan paylaş menüsünden ise Telegram uygulamasını seçin.Sohbet geçmişlerinizi aktarmak istediğiniz Telegram sohbetini seçin.Açılan ekrandan İçe Aktar seçeneğini seçin.

Telegram, Signal ile birlikte WhatsApp'a alternatif arayan kullanıcıların ilk tercihlerinden olmuştu.

WhatsApp Kan Kaybediyor, Telegram ve Signal Yükselişte -

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Dijital Dünyada Sıklıkla Görülen Bir Psikolojik Rahatsızlık: CİMER Müptelalığı - 73 Yıl Önce Bilim İnsanları Tarafından Kurulmuştu: Kıyamet Saati 100 Saniyelik Geri Sayımda... - Sırada ne Var? A Haber'den Bu Kez de 'Kanola Yağı Ayçiçek Yağının Tahtını Salladı' Haberi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER