Televizyon Başında Keyifle Yiyebileceğiniz Bir Atıştırmalık: 2 Farklı Çıtır Nohut!

Hafif ve lezzetli bir atıştırmalığa ne dersiniz? Akşam televizyon keyfinizde bu sağlıklı çıtır nohutlar keyfinize keyif katacak lezzette! Televizyon Başında Keyifle Yiyebileceğiniz Bir Atıştırmalık: 2 Farklı Çıtır Nohut!Televizyon Başında Keyifle Yiyebileceğiniz Bir Atışt.

Televizyon Başında Keyifle Yiyebileceğiniz Bir Atıştırmalık: 2 Farklı Çıtır Nohut!

Hafif ve lezzetli bir atıştırmalığa ne dersiniz? Akşam televizyon keyfinizde bu sağlıklı çıtır nohutlar keyfinize keyif katacak lezzette! Televizyon Başında Keyifle Yiyebileceğiniz Bir Atıştırmalık: 2 Farklı Çıtır Nohut!Televizyon Başında Keyifle Yiyebileceğiniz Bir Atıştırmalık: 2 Farklı Çıtır Nohut!

2 FARKLI ÇITIR NOHUT

BAHARATLI ÇITIR NOHUT

2 SB haşlanmış nohut2 YK zeytinyağı1/2 TK kırmızı toz biber1/2 TK toz sarımsakTuzKarabiberKekik2 YK eski kaşarHaşlanmış nohudu iki mutfak havlusu arasında hareket ettirerek kabuklarını soyun. Nohutları malzemeler ile kaplayın. Yağlı kağıt serili tepsiye dökün. 180 derece fırında 15-20 dakika fırınlayın.

TATLI ÇITIR NOHUT

2 SB nohut3 YK bal1 YK tereyağıBir tutam tuzVanilyaToz tarçınHaşlanmış nohudu iki mutfak havlusu arasında hareket ettirerek kabuklarını soyun. Bütün malzemeleri karıştırın ve önceden ısıtılmış 150 derece fırında 20-21 dakika fırınlayın.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER