Tepki Çeken Uşak Valisi Funda Kocabıyık: 'Yanlış Anlaşıldıysam Kusurumuz Affola'

Uşak'ta corona virüs salgınına ilişkin alınan tedbirleri teftiş ederken vatandaşa yönelik tavrıyla tepki çeken Uşak Valisi, suskunluğunu bozdu.

Tepki Çeken Uşak Valisi Funda Kocabıyık: 'Yanlış Anlaşıldıysam Kusurumuz Affola'

Uşak'ta corona virüs salgınına ilişkin alınan tedbirleri teftiş ederken vatandaşa yönelik tavrıyla tepki çeken Uşak Valisi, suskunluğunu bozdu. Vali Kocabıyık, "Yanlış anlaşılmak beni üzer, kusurumuz varsa affola" dedi.

s-c0e5e85a10a36724d694f4e451c5ec9aa8871d
Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, caddede yürüyen ve tedbirleri inceleyen Kocabıyık, birbirlerine çok yakın bir gruba yönelik, ‘Sosyal mesafeyi ayarla, bak çok dip dipe insanlar, düzelt, herkes hadi!’ İfadelerini kullanmıştı.

"Yaşanan hadiseyle ilgili yanlış anlaşılmış olmak beni üzer"

s-cab1a16404dff1f99b75a565bbba85879cb903
Görüntülerin tepki çekmesinin ardından Vali Kocabıyık yazılı bir açıklama yaptı.
“Yaşanan hadiseyle ilgili yanlış anlaşılmış olmak beni üzer, böyle bir yanlış algı var ise, kusurumuz affola... Dün İsmet Paşa Caddesi’nde denetimlerde bulundum. Görevlilerimizin de bulunduğu bir bankanın önünde sosyal izolasyonun sağlanmadığını fark ettim. Bu sıkıntılı günlerde mesai harcayan tüm arkadaşlarımızın çok yorulduğunu biliyorum. Dolayısıyla hem yorgunluktan hem de düzenlemelerin yeni başlaması sebebiyle bazen aksaklıklar yaşayabiliyoruz. Bu düşünce ile arkadaşlarımızın konumlandığı noktaya uzak olduğum için onlara seslenerek, sosyal izolasyona dikkat etmeleri gerektiği hakkında ikazda bulundum. Topluma hizmet etmek için seferber olduğum bu görevde vatandaşlarımızı kıracak bir tavır sergilemem mümkün değil.”

Ne olmuştu?

Uşak Valisi Funda Kocabıyık'tan Vatandaşlara Sosyal Mesafe Uyarısı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER