Thodex Reklamında Oynayan Ünlüler Hakkında Suç Duyurusu: 'Mal Varlıkları İncelensin'

Thodex mağdurlarının avukatı, firmanın reklamlarında oynayan manken, oyuncu ve şarkıcılar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Thodex Reklamında Oynayan Ünlüler Hakkında Suç Duyurusu: 'Mal Varlıkları İncelensin'

Thodex mağdurlarının avukatı, firmanın reklamlarında oynayan manken, oyuncu ve şarkıcılar hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bu kişilerin reklamlardan sonraki mal varlıklarının incelenmesi istendi.

s-9dd6b8c48698c6f14b49dc389d4114a36d7693
108 milyon dolarlık vurgun yaptıktan sonra kayıplara karışan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ve şirketin reklamlarında boy gösteren ünlü isimlerle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Thodex mağdurlarının avukatı Sinan Keskin, "Fatih Faruk Özer’in irtibatlı olduğu, organizasyonda yer alan manken, oyuncu ve kamuoyuna mal olmuş çeşitli kişiler hakkında bu irtibatın ortaya çıkartılması için savcılığa suç duyurusunda bulunduk" dedi. Thodex Reklamında Oynayan Ünlüler Hakkında Suç Duyurusu: 'Mal Varlıkları İncelensin'Thodex Reklamında Oynayan Ünlüler Hakkında Suç Duyurusu: 'Mal Varlıkları İncelensin' CNN Türk muhabiri Ceylan Sever'in haberine göre yapılan suç duyurusunda Thodex reklamlarında oynayan ünlüler ve bu borsaya paranızı yatırın diyen ekonomistin banka hesaplarının incelenmesi istendi. Şüpheli şahısların Thodex reklamından sonra elde ettikleri mal varlıklarının da tespiti talep edildi. Ayrıca ekonomist Erkan Öz ve aralarında Özge Ulusoy, Ebru Şallı, Burcu Esmersoy gibi isimlerin de bulunduğu 20 ünlü isimle Faruk Fatih Özer'in arasındaki görüşme kayıtlarının incelenmesi istendi.

Thodex reklamlarında boy gösteren isimlerin tam listesi için

2 Milyar Dolarla Tayland'a Kaçtığı İddia Edilen Thodex'in Kurucusu Özer'in Zamanında Reklamını Yapan Ünlüler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER