TikTok Videosu Çeken Gençler MHP'nin İlçe Binasında Darp Edildi...

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde mobilya teslim etmeye gittikleri MHP İlçe Başkanlığ'nda Osman Baydemir ile ilgili video çeken gençlere MHP ilçe binasında şiddet uygulayıp "Pişmanım" dedirttikleri görüldü.

TikTok Videosu Çeken Gençler MHP'nin İlçe Binasında Darp Edildi...

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde mobilya teslim etmeye gittikleri MHP İlçe Başkanlığ'nda Osman Baydemir ile ilgili video çeken gençlere MHP ilçe binasında şiddet uygulayıp "Pişmanım" dedirttikleri görüldü. O anlar ise kameraya kayıt alındı.

s-30aa0efaf56a36894b792d20a5c60e9c1bf206
Şanlıurfa'da şaşkınlık yaratan bir olay yaşandı. İddiaya göre 2 genç mobilya siparişini teslim etmek için gittikleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Viranşehir İlçe Başkanlığı'nda Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa eski Milletvekili Osman Baydemir'in sesine 'playback' yaptıkları bir TikTok videosu çekmişti.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından olay adli mercilere intikal etti.

s-5240cdeed25820d97b5a52d1f8a954da7e1129
Ancak MHP il teşkilatı şikayetçi olmayınca 2 genç serbest bırakıldı. Ancak MHP ilçe yönetiminden birkaç isim gençlerin peşini bırakmadı.

Gençleri bulup tekme tokat parti binasında dövdüler...

Gençleri bulup tekme tokat parti binasında dövdüler...Gençleri bulup tekme tokat parti binasında dövdüler... Ancak MHP il teşkilatı şikayetçi olmayınca 2 genç serbest bırakıldı. Ancak MHP ilçe yönetiminden birkaç isim gençlerin peşini bırakmadı.Gençlerin darp edildiği görüntüler gurur verici bir davranış yapılmış gibi paylaşıldı. Bu olayın da Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildiği öğrenildi. Yaşanan bu olayın ardından şiddet uygulayan MHP’li isim ile dövülen gençler bir araya geldi. KRT'de yer alan habere göre, gençlere dayak attığı iddia edilen partili, kendisini bu sözlerle savundu:   “Bizi provokasyon içerisine çekmek isteyenlere sesleniyorum. Bu şahıslar (Sedat, Ferdi) benim yeğenlerimdir. Bir yaramazlık yaptılar ben de onlara kızdım, bu da kimseyi ilgilendirmez. Özellikle altını çiziyorum, Hiçbir siyasi partiyi ve hiçbir siyasi kuruluşu ilgilendirmez. Bizi kendi provokasyonlarınızın içerisine çekmekten vazgeçiniz. Kötü emellerinize alet etmeyin.” Bakan Koca Duyurdu! Bugün 500 Binden Fazla Koronavirüs Aşısı Yapılacak - Müge Anlı Canlı Yayında Açıkladı: Minik İkranur'un Katili 14 Yaşındaki Öz Amcası Çıktı! - TÜİK Başkanı Görevden Alındı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER