Times Meydanı’ndaki ‘Stop Erdoğan’ Reklamına AKP’den Tepki: 'FETÖ, İhanetlerine Yeni Bir Sayfa Ekledi'

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Times Meydanı’nda dijital ekrana verilen 'Stop Erdoğan' reklamına sert tepki gösterdi.

Times Meydanı’ndaki ‘Stop Erdoğan’ Reklamına AKP’den Tepki: 'FETÖ, İhanetlerine Yeni Bir Sayfa Ekledi'

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Times Meydanı’nda dijital ekrana verilen 'Stop Erdoğan' reklamına sert tepki gösterdi. Çelik, “FETÖ terör örgütü, Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesidir” dedi.

s-d762c8a424b083d2c5ae1c7491b99b4c1f2574
New York'taki Times Meydanı'nda FETÖ mensupları tarafından verildiği öne sürülen dijital ekran reklamına 'Stop Erdoğan' yazıldı. ABD’de faaliyet yürüten ‘Advocates of Silenced Turkey’ adlı oluşum tarafından verilen reklama Twitter üzerinden tepki gösteren AKP Sözcüsü Çelik ise şunları kaydetti:
"FETÖ terör örgütü Türkiye düşmanı, tüm ihanet projelerinin gönüllü kölesidir. FETÖ yöneticileri tıpkı PKK gibi insanlık düşmanı ve Türkiye düşmandır.Bunların Cumhurbaşkanımıza saldırıları milletimize düşman oldukları içindir. Bu ihanet şebekesi Türkiye'yi durduramaz, Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramaz."

'Cumhurbaşkanımızı hedef alarak ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi'

s-761205e008d5267b7cc545607a06ebd5459e66
"FETÖ ihanet planlarının önünde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı gördüğü için dünyanın her yerinde Erdoğan düşmanlığı yapıyor. FETÖ terör örgütü, Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesidir.FETÖ, Türkiye'ye düşmandır, bu nedenle Cumhurbaşkanımıza düşmandır. Bu ihanet şebekesi, New York’ta ‘stop Erdoğan’ başlıklı yalan dolu ilanlarla Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alarak ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi” dedi."
Çocuklarda Koronavirüs Sonrası MIS-C Tehlikesi: 'Ölümcül Vakalar Görmeye Başladık' - Korkunç Olayı İtiraf Etti! Yeni Doğan Bebeğini Öldürüp Çöpe Atmış - Ekmek Kuyruğunda Arkadaşının Telefonunu Çaldı: 'İşsizim, Borçlarım Birikti...'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER