Trafikte Darp Edip, Evine Dek İzlediler: Kick Boksçu Mağdur, Üç Kişiyi Döverek Kurtuldu

Ankara'da yaşamış 26 yaşındaki Ümit Ö.

Trafikte Darp Edip, Evine Dek İzlediler: Kick Boksçu Mağdur, Üç Kişiyi Döverek Kurtuldu

Ankara'da yaşamış 26 yaşındaki Ümit Ö. isimli yurttaş üç trafik magandasının saldırına uğradı. Kick boks sporcusu olan Ümit Ö. kendisine saldıran üç kişiyi de döverek savuşturdu.

s-a7e93c151d882a6a0e7f5fad525ead147959f3
Durum, Keçiören ilçesindeki Ufuktepe Mahallesi'nde meydana geldi. Dün gece saatlerinde dıştan evine dönen Ümit Ö., güya, trafikteki sürücünün tacizine uğradı.İsmi belirlenemeyen 3 kişi kadar önü kesilerek, darp edilen Ümit Ö., durum yerinden uzaklaştı.

Ama 3 kişi, Ümit Ö.'yü peşine düşüp takip ederek, evinin önünde saldırdı.

s-faad4b7dae36cbb1ead4c4a89d7f1c6ac363df
Saldırıya karşılık veren Ümit Ö., 3 kişiye tekme ve yumruklarla karşılık verdi. Ümit Ö., kendisine vuran saldırganları 30 saniyede yere düşürdü. Mahallelinin araya girmesiyle tartışma sona erdi. 3 kişi de araçlarına binerek, bölgeden uzaklaştı.

Ümit Ö. yaşadıklarını DHA muhabirine anlattı

Ümit Ö. yaşadıklarını DHA muhabirine anlattı Ümit Ö. yaşadıklarını DHA muhabirine anlattı 5eef839e34172bde0ee85c23.jpg
"Beyaz bir araç, yolda kırmızı bir araçla dalaşıyordu. Ben de yanlarından geçtim gittim. Yanlarından geçtikten sonra kafayı bana taktı, arabayı üzerime kırdı. Arkama geçti uzunları yaktı. Önüme geçti, arabayı önüme kırdı. daha sonra indi, bağırmaya çağırmaya başladı. Ben tartışma etmemek için arabadan inmedim. Elini savurunca benim dudağıma geldi ve dudağım patladı. Daha Sonra ben yeniden bir şey yapmadım fakat evime kadar geldim. 3 kişi beni buraya dek peşine düşüp takip etti, ben de bundan böyle kendimi korumam gerektiğini düşünerek o iç güdüyle hareket ettim. Yaptığım tek şey buydu. O arkadaşları da tanımam etmem, birincil kez gördüm. Trafik magandalığı dedikleri bu olsa gerek. İnsanlara sataşmak için mazeret arıyorlar. Lakin bu sefer yanlış kişiye çattılar. Bunun da farkına varmışlardır umarım. Hiç kimseyi vurma niyetinde değildim, ben kendimi korudum"
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER