Trump Bu Kez Türkiye'yi Öven Tweetler Paylaştı ve Ekledi: 'Erdoğan 13 Kasım’da Konuğum Olacak'

Dün yaptığı açıklamaları sonrası iki ülke arasındaki gerilimi artıran Trump bu kez Türkiye'yi öven açıklamalarıyla gündemde. Trump açıklamasında ayrıca 13 Kasım'da Erdoğan’ın ABD’de konuğu olacağını söyledi. Trump, tweetlerinde Türkiye'nin ABD’nin önemli bir.

Trump Bu Kez Türkiye'yi Öven Tweetler Paylaştı ve Ekledi: 'Erdoğan 13 Kasım’da Konuğum Olacak'

Dün yaptığı açıklamaları sonrası iki ülke arasındaki gerilimi artıran Trump bu kez Türkiye'yi öven açıklamalarıyla gündemde. Trump açıklamasında ayrıca 13 Kasım'da Erdoğan’ın ABD’de konuğu olacağını söyledi.

s-4aad4611c47808c86153a29f68efad6475fc1b
Trump, tweetlerinde Türkiye'nin ABD’nin önemli bir ticaret ortağı olduğunu belirterek 'bitmeyen savaşları bitirin' etiketini kullandı.

"İdlib'de birçok canı kurtarmamda bana yardım ettiler"

Trump açıklamasında "Pek çok insan Türkiye'nin ABD’nin büyük bir ticaret ortağı olduğunu unutuyor, F-35'lerimizin materyallerinde de yardımcı oluyorlar. Ayrıca, İdlib'de birçok canı kurtarmamda bana yardım ettiler" dedi.

"Türkiye'nin NATO’yu iyi durumda tutan önemli bir üye olduğunu unutmayın"

Trump, "İsteğim üzerine, uzun yıllar hapiste kalan Rahip Brunson'u geri gönderdiler. Ayrıca en önemlisi, Türkiye'nin NATO’yu iyi durumda tutan önemli bir üye olduğunu unutmayın. Kendisi 13 Kasım’da ABD’ye misafirim olarak geliyor." diye belirtti.

Ne olmuştu?

Trump Twitter'dan Tehdit Etti: 'Türkiye Limitini Aşarsa Ekonomisini Yok Ederim' -

Ayırca bakınız

Amerikan Başkanı Dahil Herkesi Devrede! Trump'ın Tweetlerine Sosyal Medya Kullanıcılarından Gelen 14 Komik Yanıt
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER