Türkiye Bu Yayına Kilitlendi: Soylu, Muhalif Gazetecilerin Karşısına Çıkacak

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının ardından tartışmalar devam ederken, Peker'in suçlamalarının odağında yer alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu akşam HaberTürk TV'de canlı yayına katılacak. Soylu, bu akşam saat 21.00'de Kübra Par'ın programında.

Türkiye Bu Yayına Kilitlendi: Soylu, Muhalif Gazetecilerin Karşısına Çıkacak

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının ardından tartışmalar devam ederken, Peker'in suçlamalarının odağında yer alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu akşam HaberTürk TV'de canlı yayına katılacak.

s-6169238d00c6dbfb134edd7c78b8e480a0ed4e
Soylu, bu akşam saat 21.00'de Kübra Par'ın programında İsmail Saymaz, Merdan Yanardağ, Veysi Ateş ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayacak. Saymaz ve Yanardağ, muhalif kimlikleriyle ön plana çıkan gazeteciler.

Twitter'dan yayınla ilgili paylaşım yapan Saymaz, vatandaşların sorularını beklediğini söyledi

Gazeteci Nevşin Mengü'de canlı yayına ilişkin paylaşımında "AKP'li siyasetçiler muhalif gazetecilerin karşısına çıkmayalı yıllar oldu" dedi.

Mengü Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "AKP'li siyasetçiler muhalif gazetecilerin karşısına çıkmayalı yıllar oldu. Sağlık Bakanı Koca pandemi sürecinin başında basın toplantılarına muhalif gazetecileri de davet etti. Uzun süre sonra bu cesareti gösteren bir başka iktidar siyasetçisi Soylu oluyor" ifadelerini kullandı.

Ayrıca bakınız

Faili Meçhul Cinayetlerden Uyuşturucu Ticaretine... Sedat Peker 7. Videoda Neler Anlattı? - Binali Yıldırım, Peker'in 'Uyuşturucu Ticareti' İddiasına Yanıt Verdi: 'Oğlum Venezuela'ya Maske Götürdü...' - Uyuşturucu İçin Venezuela'ya Gittiği İddia Edilen Erkam Yıldırım Hakkında Ortaya Çıkan Önemli Detaylar - Geçtiğimiz Yıl Venezuela'da Beyaz Peynirin İçinde Kokain Ele Geçirilmesi 'Tesadüfünün Bu Kadarı' Dedirtti! - İzmir Barosu'ndan Peker, Soylu, Ağar ve Yıldırım Hakkında Suç Duyurusu - Sedat Peker’in 7’nci Videosunda Masanın Üzerinde Bulunan Çorba Ne Anlama Geliyor?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER