Türkiye'nin Yeni Nesil Çevrimiçi İçerik Platformu "GAİN", 30 Aralık'ta Yayın Hayatına Başlıyor!

GAİN, kaliteli ve sorumluluk sahibi içerikleriyle kullanıcıların hayatına yepyeni bir video izleme deneyimi sunmayı hedefliyor.

Türkiye'nin Yeni Nesil Çevrimiçi İçerik Platformu

GAİN, kaliteli ve sorumluluk sahibi içerikleriyle kullanıcıların hayatına yepyeni bir video izleme deneyimi sunmayı hedefliyor. Dikey formatıyla, kısa, çarpıcı ve eğlenceli birçok içeriği bir arada sunacak olan platform, aynı zamanda kişiye özel yayın akışı ile kullanıcıların zaman kaybı yaşamadan içeriklere ulaşmasına da imkan sağlıyor.

Anlamlı ve kazanım odaklı içerikleri temel alarak 30 Aralık’ta yayın hayatına başlayacak olan “GAIN”, gelişigüzel dijital içeriklerden sıkılan insanların hayatına güncel ve farklı bir bakış açısı sağlamak için yola çıkıyor.

s-1b6b5d34b6cb24ace5fafe9ff29cb03cb59424
GAİN, kullanım kolaylığı sağlayan dikey formatta ve kısa içeriklerinin yanı sıra akıllı izleme teknolojisi sayesinde kişiye özel sunacağı yayın akışı ile de farklı kategorilerde, yüzlerce zengin içeriği kullanıcılarıyla buluşturacak.GAİN, izleyicilerin kullanım alışkanlıklarına, video izlemeye ayırdıkları zaman, günlük aktiviteleri ve izlemeyi sevdiği içerikler üzerinden ölçerek, “şimdi ne izlesem?” sorusuna, anlamlı içerikleriyle oluşturduğu kişiye özel yayın akışıyla cevap veriyor.  GAİN, hayata anlam katan, önemli sorunlara dikkat çeken ve bu sorunların düşünülüp tartışılması için zihin açan içerikleriyle, hem sektörde hem de izleyicilerin hayatında bambaşka bir dönemin kapılarını açacak.

Gain’de kimler var?

s-4493eaa77de89d371e348dd019063babe62769
Ahmet Mümtaz Taylan, Berk Keklik, Can Bonomo, Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar, Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı, , Mirgün Cabas, Özcan Deniz, Serkan Keskin, Vedat Milor, Dolunay Soysert, MFÖ, Harun Tekin, Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan, Muhammet Uzuner, gibi deneyimli isimlerin yanı sıra dijital çağın en popüler ve kaliteli içerik üreticileri de GAİN’de izleyicilerle buluşacak.

“MÜCBİR YILBAŞI PARTİSİ” SADECE GAİN’DE!

s-0d0d3f7691f3af120ef5c4deaac67b941a63b0
Mart 2020’de başlayan ve sonrasında bolca sıra dışı anın yaşandığı, 100’den fazla yayında yüzbinlerce izleyicinin katıldığı bir Instagram yayınına dönüşen ‘Mücbir Sebepler’, kendine has üslubuyla Yılbaşı Özel Bölümü’ne imza atmaya hazırlanıyor. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın yapımcılığını üstlendiği MÜCBİR YILBAŞI, Mücbir Sebepler yayınları için de bir ilk olacak.Ünlü isimlerin de konuk olacağı ‘MÜCBİR YILBAŞI’, 31 Aralık Perşembe akşamı 22:00’dan itibaren GAIN’de! Mücbir Yılbaşı hakkında daha fazlası için buraya tıklayabilirsiniz.

ENGİN GÜNAYDIN VE DEVİN ÖZGÜR ÇINAR “10 BİN ADIM” İLE GAIN’DE

s-3df5394274f6bba85aa8876e4b5599f2f3467f
Canlandırdığı her karakteri bir ikon haline dönüştüren Engin Günaydın ve başarılı oyunculuğunun yanı sıra senarist kimliğiyle de öne çıkan Devin Özgür Çınar’ın başrolleri paylaştığı yeni dizi “10 Bin Adım”, Ocak’ta Gain’de başlıyor.Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın özgün fikirlerinden yola çıkarak yazdığı ve aynı zamanda başrollerini üstlendiği 10 Bin Adım, son yıllarda uzun ve sağlıklı bir yaşam için tüm dünyada referans olarak kabul edilen “Günde 10 bin adım” önerisine uyarak birlikte yürümeye karar veren iki eski sevgili Ezgi ve Memet’in iki yeni yol arkadaşı olma hikayesini mizahi bir dille anlatıyor.

Eski sevgiliyle “yol arkadaşı” olunabilir mi?

s-d17331f1cd5687d8523e8edc30f082507addbe
Senaryosunu Devin Özgür Çınar’ın kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Duygu Güzelmeriç’in oturduğu dizide, her seferinde yürüyüş kararı sınanan, bütün küçük hesapları bozulan, hiçbir kestirme yolu kısa olmayan iki yol arkadaşının her şeye rağmen her gün adımsayarı çalıştırıp yürümeleri esnasında başlarına gelen beklenmedik olaylar konu alınıyor. 10 Bin Adım, Ocak ayında Gain uygulaması üzerinden izlenebilir. Dizilerden belgesellere, haberden müziğe, yerli ve yabancı filmlerden eğlence programlarına kadar herkesin kendisine göre bir alternatif bulabileceği “GAİN”e kullanıcılar, iOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil aygıtlardan ulaşabilecek.Gain Medyayı takipte kalmak için:Buradan Instagram,Buradan Twitter sayfasına bakabilirsiniz.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER