Uçağa Kaçak Yollarla Binmişti: Evinin Bahçesinde Güneşlenen Adamın Bir Metre Yanına Düştü

Londra'da bahçesinde güneşlenen adamın yanına, Kenya Hava Yolları'na ait bir uçağın içine gizlenen ve kaçak şekilde yolculuk yapan bir kişi düştü. Uçağın iniş yapmaya hazırlandığı sırada iniş takımlarından düştüğü tahmin edilen yolcu için polis ekipleri inceleme ba.

Uçağa Kaçak Yollarla Binmişti: Evinin Bahçesinde Güneşlenen Adamın Bir Metre Yanına Düştü

Londra'da bahçesinde güneşlenen adamın yanına, Kenya Hava Yolları'na ait bir uçağın içine gizlenen ve kaçak şekilde yolculuk yapan bir kişi düştü. 

Uçağın iniş yapmaya hazırlandığı sırada iniş takımlarından düştüğü tahmin edilen yolcu için polis ekipleri inceleme başlattı. 

Evinin arka bahçesinde güneşlenirken yanına bir kişinin cansız bedeni düştü.

s-019cddda252392c6b8f0fc72d4ff06f97d815eKenya Hava Yollarına ait Boeing 787-8 Dreamliner tipi uçağın Heathrow Havaalanına inişe hazırlandığı sırada gerçekleşen olayda, yolcunun kaçak yollarla uçağa bindiği ve iniş takımlarına saklandığı öğrenildi.

İnceleme başlatan polis, iniş takımlarında çanta ve yiyecek buldu.

s-ce97bcf47c1b64df066fa2db0eae806951f3ccIndependentTürkçe'nin haberine göre, inceleme başlatan polis ekipleri, cansız bedenin kimliğini henüz tespit edemedi. Bir erkeğe ait olduğu düşünülen cesedin, uçağın inmeye hazırlandığı sırada bin metre yükseklikten yere düştüğü belirtilen iddialar arasında.

“Ceset iki saniye daha geç düşseydi, kamusal kullanıma açık ve yüzlerce insanın bulunduğu bir yere düşebilirdi."

s-9e3cfaeef866347c73a051701086fa9d794639Yaşanan olayla ilgili konuşan görgü tanığı bir komşu şöyle söyledi:  

“Çok yüksek bir düşme sesi duydum. Hemen yukarı kata koşup camdan dışarı baktım. İlk başta bahçede uyuyan bir serseri olduğunu düşündüm. Bütün kıyafetleri üstündeydi. Ancak daha dikkatli baktığımda bahçenin duvarlarında kan olduğunu gördüm. Başının şeklinde de bir gariplik vardı. O an birden adamın düştüğünü anladım. Ceset iki saniye daha geç düşseydi, kamusal kullanıma açık ve yüzlerce insanın bulunduğu bir yere düşebilirdi. Ayrıca benim çocuklarım da ceset düşmeden 15 dakika önce bahçedelerdi."

Uçak izleme gözetleyicisi de cesedi gördüğünü belirtti.

s-c3ef04dd564d3516d39ff92d59577fed5c2f10Görgü tanığı komşu, polisle uçak izleme gözetleyicisinin aynı anda geldiğini ve cesedin bir Kenya Hava Yolları uçağından düştüğünü o an öğrendiklerini belirtti. Komşu, düşen cansız bedenin çok fazla hasar almadığını,bunun nedeninin de vücudunun tamamen donduğu için olduğunu söyledi.

"Taziyelerimizi iletiyoruz”

s-fa64ed10c3dffc84f9e13f5336cbd231ee6b25Yaşanan trajik olayın ardından Kenya Hava Yolları, “Bir kişinin, bizim uçaklarımızdan birine kaçak binerek hayatını kaybetmesi üzücü bir olaydır. Yolcunun yakınlarına taziyelerimizi iletiyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.Olayla ilgili soruşturma Metropolitan Polis Teşkilatınca devam ediyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER