Ücretsiz Ulaşım Hakkından Faydalanmak İsteyen Hemşire Otobüsten Atıldı: 'Erkekten Hemşire mi Olur?'

İstanbul'da sağlık çalışanlarına toplu taşımanın ücretsiz hale getirilmesinin ardından bugün otobüs kullanan bir hemşire otobüsten atıldı.

Ücretsiz Ulaşım Hakkından Faydalanmak İsteyen Hemşire Otobüsten Atıldı: 'Erkekten Hemşire mi Olur?'

İstanbul'da sağlık çalışanlarına toplu taşımanın ücretsiz hale getirilmesinin ardından bugün otobüs kullanan bir hemşire otobüsten atıldı. Tolgahan Karadaş isimli sağlık çalışanı, şoförün kendisine 'Erkekten hemşire mi olur?' dediğini aktardı. 

s-00c0115f9cd0f60e33b47be7bb2fa6fd68a7aa
DHA'nın aktardığı bilgiye göre, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Tolgahan Kardeş, dün akşam saatlerinde mesai bitiminin ardından hastaneden çıkarak Alibeyköy'e geldi.Burada evinin ihtiyaçlarını karşılayan Tolgahan Karadaş, durağa yaklaştığı sırada duran özel halk otobüsüne bindi.

Toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanma hakkını kullanmak isteyen hemşire Tolgahan Karadaş kimliğini gösterdi.

s-6f81cc9675b66c5fc1f0360a23b19a5b2bd55c
Kimliğini ibraz etmesine rağmen hemşire Tolgahan Karadaş, kendisine inanmayan otobüs şoförü tarafından ,' Erkekten hemşire mi olur?' dediğini öne sürdü.İddiaya göre, kendisini kandırdığını iddia eden otobüs şoförü bir sonraki durakta otobüsü durdurup kapılarını açarak Hemşire Tolgahan Karadaş'tan inmesini istedi.  Şoförün tepkisi ve söylemleri karşısında rencide olan sağlık çalışanı daha fazla dayanamayarak otobüsten inmek zorunda kaldı.

11 gündür kızını göremediğini belirten Karadaş maruz kaldığı muameleyi şöyle anlattı

11 gündür kızını göremediğini belirten Karadaş maruz kaldığı muameleyi şöyle anlattı 11 gündür kızını göremediğini belirten Karadaş maruz kaldığı muameleyi şöyle anlattı 5e83200152010cef57b82faf.jpg
"Bana 'erkekten hemşiremi olur, insanları mı kandırıyorsunuz' diye tepki gösterdi. Bende 'bu şekilde devam ederseniz sizi şikayet edeceğim' dedim. Daha sonra otobüsü durdurarak kapıyı açtı ve 'in aşağıya' dedi. 'Git nereye şikayet ediyorsan et' dedi. Ben de inmeyeceğimi söyledim, '12 saatlik mesaiden çıkmışım, 11 gündür kızımı göremiyorum, 10 günde 7 nöbet tutmuşum, senin keyfin için araçtan inmeyeceğim' dedim. Bir sonraki durağa kadar halen kendi kendine konuşmaya devam etti. Bende aklında soru işareti kalmasın diye, 'maskemi çıkartarak resme bak birde bana bak' dedim. Hatta arkadaki yolculara da gösterdim. Halen 'erkekten hemşire olmaz' diyerek beni rencide etti. Ben de daha fazla dayanamayarak sonraki durakta indim. Otobüsten indikten sonra 153'ü arayarak şikayetçi oldum"
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER