Ümit Özat'tan Soyunma Odasında Galibiyet Getiren Konuşma: Atatürk'ten Örnek Verdi Karşılaşmayı 3-1 Kazandı

Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Ümit Özat, Bursaspor karşılaşması öncesi futbolcuları motive etmek için Atatürk'ten örnek verdi.

Ümit Özat'tan Soyunma Odasında Galibiyet Getiren Konuşma: Atatürk'ten Örnek Verdi Karşılaşmayı 3-1 Kazandı

Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Ümit Özat, Bursaspor karşılaşması öncesi futbolcuları motive etmek için Atatürk'ten örnek verdi. Adana Demirspor, Bursaspor karşısında maçı 3-1 kazandı.

'Atatürk ben umudumu hiç kaybetmedim diyor'

s-bd4da89660592bc0a8d7fc8ad2946760109330
43 yaşındaki teknik adam, "Çocuklar bir şeyleri kazanmak önce insanın zihninde başlar. Varlığın değerini bilmek için yokluğu mutlaka yaşamak gerekiyor. Bu sene bu elde edeceğiniz varlığı, kazanacağınız kupanın değerini geçen seneden çok daha iyi biliyorsunuz. Çünkü geçen sene bu acıyı, bu darlığı bu yokluğu herkesten fazla yaşadınız. Her maç konuşmamda, içinden geldiği gibi konuştum. Kimseden alıntı yapmadım. Ama bugün şöyle başlamak istiyorum. Büyük önder Atatürk diyor ki; 'Umutsuz insan vardır, ben umudumu hiç yitirmedim'. Ayrıldığım günden bu yana tekrar buraya döneceğime ve bu takımla başarılar yakalayacağıma dair umudumu hiç yitirmedim. Peki siz bu şampiyonluğu yakalayacağınıza dair inancınızı yitirdiniz mi? Yakalayacak mısınız? İnanıyor musunuz? Allah utandırmasın." diyerek oyuncularını sahaya sürdü.

İşte o anlar:

İşte o anlar:İşte o anlar:
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER