Ünlü çift koronavirüsten kaçmak için 4 çocukla dünyayı gezdi

32 yaşındaki üç çocuk annesi Petra Ecclestone, ilk eşinden boşandıktan bir süre sonra nişanlandığı Sam Palmer ile dünyaya dolaşmaya başladı.

Ünlü çift koronavirüsten kaçmak için 4 çocukla dünyayı gezdi

32 yaşındaki üç çocuk annesi Petra Ecclestone, ilk eşinden boşandıktan bir süre sonra nişanlandığı Sam Palmer ile dünyaya dolaşmaya başladı. Normalde Los Angeles'ta yaşayan çift, neredeyse evlerinde hiç oturmadan Hırvatistan, ABD, İsviçre, Fransa, Monako ve Maldivler'e gitti.

Ünlü çift koronavirüsten kaçmak için 4 çocukla dünyayı gezdiler

VİRÜSTEN KAÇMAK İÇİN YOLCULUK YAPTILAR

Birkaç kez evlerine dönüp tekrar yolculuklarına devam eden çift, kısıtlamalara rağmen seyahatlerinden vazgeçmedi. 33 yaşındaki kadın gelen eleştiriler üzerine, "Yapabilen herkes bunu yapar." diyen Ecclestone, koronavirüsten kaçmak için bu kadar çok yolculuk yaptıklarını kaydetti. Seyahat kısıtlamalarına aykırı bir davranışta bulunmadıklarını çünkü gittikleri ülkelerde bu tür yasakların uygulanmadığını belirten Petra Ecclestone, hayatını etkileyecek kadar ileri düzeyde hastalık hastası olduğunu söyledi.

ÇOCUKLAR DA ÇİFTE EŞLİK ETTİ

Petra Ecclestone ve Sam Palmer'a seyahatlerde Eccleston'un ilk evliliğinden dünyaya gelen üç çocuğu ile Palmer'ın ilişkisinden dünyaya gelen bebeği de eşlik etti.

Kaynak: Hürriyet

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER