Uyuşturucu Baronu Zindaşti'nin Burhan Kuzu'ya 'Yatak' Görüntüleriyle Şantaj Yaptığı İddia Edildi

Uyuşturucu kaçakçısı Naci Zindaşti, bir dönem gizli tanığı olduğu FETÖ’nün kaset taktiğini de uygulamış.

Uyuşturucu Baronu Zindaşti'nin Burhan Kuzu'ya 'Yatak' Görüntüleriyle Şantaj Yaptığı İddia Edildi

Uyuşturucu kaçakçısı Naci Zindaşti, bir dönem gizli tanığı olduğu FETÖ’nün kaset taktiğini de uygulamış. Cep telefonu imajından geçen yıl yaşamını yitiren AKP’li Burhan Kuzu’ya ait görüntüler çıkan Zindaşti’nin, şantajla Kuzu’ya her istediğini yaptırdığı öne sürülüyor.

s-baa3d44bc0826759e77d4f3d8e58c9b4d5c8e6
Cumhuriyet gazetesinden Zaehra Özdilek'in haberine göre, “Naci (Zindaşti) bana kumpas kurdu” diyen Prof. Burhan Kuzu’ya yatak odası görüntüleriyle şantaj yapıldığı iddia edildi. 6 Nisan 2018’de Büyükçekmece’deki evine yapılan baskınla gözaltına alınan uyuşturucu kaçakçısı Naci Şerifi Zindaşti’nin cep telefonu imajından Kuzu’ya ait görüntüler çıktı. Zindaşti’nin bu görüntülerle Kuzu’ya şantaj yaparak her istediğini yaptırdığı öne sürülüyor. s-ff0337f0c4a1499a8dfc39c0699b2ad7469a80
Sedat Peker'in iddialarıyla tekrar gündeme gelen Burhan Kuzu'nun dün taraf avukatlarının yazışmaları ortaya çıkmıştı. Yazışmalarda Orhan Ünğan ile görüşmek için “Naci (Zindaşti) bana kumpas kurdu, kandırıldım” diyerek adeta yalvaran Burhan Kuzu’nun kendisine yönelik şantaj nedeniyle uyuşturucu kaçakçılarına boyun eğdiği öne sürüldü.

6 Nisan 2018’de düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Naci Şerifi Zindaşti’nin cep telefonu imajını inceleyen polis, telefonda kayıtlı yatak odası görüntülerine ulaştı.

s-a34683f42fa5a3532dae3e99e71cf37b20da9c
Bu görüntülerin Burhan Kuzu ve AKP Beşiktaş ilçe örgütü üyesi Aliye Uzun’a ait olduğunu belirleyen polis konuyla ilgili Zindaşti’nin ifadesine başvurdu. Zorlu Center’daki dairesinde Aliye Uzun ile nasıl tanıştığını anlatan Zindaşti, misafirleriyle âlem yaparken kendisine hayat kadını bir kişiyi aradığını ancak bu kişinin İstanbul’da olmadığı için kendisini Aliye Uzun’a yönlendirdiğini anlattı. Zindaşti ifadesinde, “Aliye’yi aradım. 6-7 kız için kız başına 500 Euro’dan anlaştık. Aliye kızlarla birlikte daireme geldi. Misafirler Aliye’nin getirdiği kızları seçip odalarına geçti. Ben Aliye ile birlikte oldum” iddiasında bulundu. Zindaşti Aliye Uzun’un daha sonra da kendisini Türk vatandaşlığı için Burhan Kuzu ile tanıştırdığını kaydetti.

Görüntülere nasıl ulaştığını anlatmadı

s-2f78e96136528d9cc819e1dcc9fa48fc5ef173
Yatak odası görüntülerinin nasıl çekildiğini ve kendisine nasıl çalıştığı konusunda bilgi vermeyen Zindaşti, iddiaya göre bu görüntüleri kullanarak Burhan Kuzu’ya şantaj yaptı. Şantaja boyun eğen Burhan Kuzu, Zindaşti’nin her istediğini yerine getirdi. Bu arada iddiaya göre Organize Şube Müdürlüğü’nde görevli bir polis memurunun Zindaşti dosyasını sızdırması üzerine görüntüler Orhan Ünğan’ın eline geçti. Burhan Kuzu bu kez de görüntüleri ele geçiren Orhan Ünğan’ın isteklerini yerine getirmeye başladı.

Ünğan hakkındaki yargı kararını değiştirmek için Bolu Adliyesi’ne gitti.

s-f059db65fde1f53405e704532ff13e4912baad
Sedat Peker, Orhan Ünğan’ın kendisiyle irtibata geçen Burhan Kuzu’yu kullanmaya başladığını, Kuzu’nun uyuşturucu davasından 12 yıl hapsi bulunan Ünğan hakkındaki yargı kararını değiştirmek için Bolu Adliyesi’ne gittiğini ve İlhan Ünğan’ın öldürülmesi olayında azmettirici olarak aranan avukat İlker Dağlı hakkında kırmızı bülten çıkarılması için devreye girdiğini öne sürmüştü.

Sedat Peker, Burhan Kuzu hakkında iddialarda bulunmuştu

Burhan Kuzu, Zindaşti, Aleyna Çakır… Sessizliğini Bozan Sedat Peker’den Yeni İddialar - Sedat Peker'in Burhan Kuzuyla Bağlantısı Olduğunu İddia Ettiği Aliye Uzun Kimdir?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER