Vicdansız anne, tuvalette doğum yaptıktan sonra doğurduğu bebeğini diri diri mezara gömdü

Ukrayna'nın Sumi bölgesinde gerçekleşen olayda, Hanna adlı 35 yaşındaki kadın, evinin yakınındaki bir barakanın tuvaletinde doğum yaptı.

Vicdansız anne, tuvalette doğum yaptıktan sonra doğurduğu bebeğini diri diri mezara gömdü

Ukrayna'nın Sumi bölgesinde gerçekleşen olayda, Hanna adlı 35 yaşındaki kadın, evinin yakınındaki bir barakanın tuvaletinde doğum yaptı. Hanna'nın dünyaya getirdiği bebeği kasti olarak tuvalet çukuruna düşmesine izin verdiğini belirten Ukraynalı güvenlik güçleri, "Göbek bağını kesen kadın, tuvalette bebeğini boğmak istedi" ifadelerine yer verdi.

KOMŞUSU İHBAR ETTİ

Olayın, kadının komşusunun tuvalette bebeği görmesi üzerine polise haber vermesiyle ortaya çıktığı belirtildi. Bebeğin olayın gerçekleştiği bir araziye gömüldüğü kaydedildi. Polis tarafından gözaltına alınan kadına kasten cinayetten dava açıldığı ifade edildi. Hanna'nın hüküm giymesi halinde 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılacağı ifade edilirken, soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Araç sahipleri rakamı görünce neye uğradığını şaşıracak! Benzine büyük zam geldiAraç sahipleri rakamı görünce neye uğradığını şaşıracak! Benzine büyük zam geldiBir kent diken üstünde! Yol kenarında çok sayıda tabut ve koruyucu kıyafet bulunduBir kent diken üstünde! Yol kenarında çok sayıda tabut ve koruyucu kıyafet bulunduTam 30 dakika sürdü! Doğanın en ölümcül kavgasında beklenmedik sonTam 30 dakika sürdü! Doğanın en ölümcül kavgasında beklenmedik sonVicdansız anne, tuvalette doğum yaptıktan sonra doğurduğu bebeğini diri diri mezara gömdüVicdansız anne, tuvalette doğum yaptıktan sonra doğurduğu bebeğini diri diri mezara gömdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER