Yaz Akşamlarına En Çok Yakışan Zeynep Bastık Şarkıları

Akşam serinliğinde keyfimiz dört dörtlükken bu zamanlara en çok yakışan şarkılar elbette onun...

Yaz Akşamlarına En Çok Yakışan Zeynep Bastık Şarkıları

Akşam serinliğinde keyfimiz dört dörtlükken bu zamanlara en çok yakışan şarkılar elbette onun... Özellikle son albümü Zeynodisco ile son zamanların en çok konuşulan işine imza atan Zeynep Bastık'ın en sevdiğimiz parçalarını sizler için derledik.

Zeynep Bastık - Marlon Brando

Zeynep Bastık - Marlon BrandoZeynep Bastık - Marlon Brando Müzik dünyasında adını, Murat Dalkılıç ile düet yaptığı 'Lüzumsuz Savaş' şarkısıyla duymaya başlamıştık. Ardından YouTube'da kendi yorumuyla coverladığı parçalarla hızlı bir yükselişe geçti kariyerinde.

Zeynep Bastık - Sana Bayılıyorum

Zeynep Bastık - Sana BayılıyorumZeynep Bastık - Sana Bayılıyorum Öyle ki onun duru sesinden dinlediğimiz bazı parçaların artık orijinallerini dinleyemez olduk. Her yeni parçasını heyecanla bekler olduk, bir süre sonra videolarına başka ünlü isimler de dahil oldu. Dilimize pelesenk olmuş şarkıları başka sevdiğimiz isimlerle seslendirdiler.

Zeynep Bastık - Defalarca

Zeynep Bastık - DefalarcaZeynep Bastık - Defalarca Özellikle pandemide yayınladığı "Live Home Performance"larla o zor zamanlarımızı atlatmamıza bir nebze olsun yardımcı oldu. Single'ları, düetleri, coverları derken Zeynodisco albümü ile kariyerinin zirvesine çıktı diyebiliriz belki de.

Zeynep Bastık - Kalbimi Kırdın

Zeynep Bastık - Kalbimi KırdınZeynep Bastık - Kalbimi Kırdın Kariyerinin ilk albümü olan Zeynodisco'daki her şarkının başka bir hikayesi var, ancak hepsinin ortak noktası dinlerken büyük bir keyifle içimize doğan dans etme isteği!

Zeynep Bastık - Yakışır Bana

Zeynep Bastık - Yakışır BanaZeynep Bastık - Yakışır Bana Zeynodisco için "Bu albüm, içimdeki diğer Zeynepleri keşfettiğim, sınırlarımı zorladığım, kendimle yarıştığım, duygulardan duygulara koştuğum günler ve gecelerle dolu" diyor Zeynep Bastık.

Zeynep Bastık - BİR DAHA

Zeynep Bastık - BİR DAHAZeynep Bastık - BİR DAHA Her yaptığı işle kendisine hayranlık duyuyor ve  yeni işlerini heyecanla bekliyoruz.

Zeynep Bastık - Bana Sorma

Zeynep Bastık - Bana SormaZeynep Bastık - Bana Sorma Zeynodisco, 80-90'lar discoları tadında, full kıpır kıpır ve eğlenceli bir albüm olmuş. Zeynep Bastık bu türden çalışmalara devam edecek gibi duruyor.

O zaman muhteşem ve eşi benzeri olmayan, başka hiçbir yerde dinleyemeyeceğiniz şarkılardan oluşan bir Live Disco DJ Set performansına hazır mısınız?

s-c2ff5b816d64f943eaedc3d5016acc8218120c
Ali Kuru'nun DJ Setinin başında olduğu, Zeynep Bastık'ın ise vokalde yalnızca bu performans için hazırlanan 80'ler 90'lar parçalarından oluşan bir listeyle söyleyeceği Live Disco DJ Set performansına yalnızca 3 gün kaldı! Çeşme Fly-Inn Beach'de gerçekleşecek bu performans için buraya tıklayarak hemen yerinizi ayırtabilirsiniz!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER