Yeni Dönem Başladı: Petshoplarda Evcil Hayvan Satışı Artık Yasak

"Merdiven altına inecek" Evcil hayvan mağazası sahibi Okan Alp, yasağın kendilerine kötü yansıdığını ifade ederek 'Dükkanı boşalttık.

Yeni Dönem Başladı: Petshoplarda Evcil Hayvan Satışı Artık Yasak
s-ab80605bd629eb202b31b9b33811b52b02cf05

"Merdiven altına inecek"

Evcil hayvan mağazası sahibi Okan Alp, yasağın kendilerine kötü yansıdığını ifade ederek 'Dükkanı boşalttık. Kedi ve köpek satışının yasaklanmasının sonucu kötü olacak, merdiven altına inecek. Burada hayvanları veteriner kontrol edip veriyordu. Kimlikli ve aşılı hayvan satıyorduk. İnternetten satış yapılacak. Fakat köpeğe bir şey olduğunda karşında muhatap bulamayacaksın. Sonuçları daha kötü olacak. Müşteri katalogdan bakacak, beğenecek. Sipariş üzerine köpek getireceğiz, faydalı bir uygulama değil. İnsanlar görerek, içine sinerek alıyordu hayvanı' diye konuştu.

"Faydalı değil" diyen de var destekleyen de...

Müşteri Volkan Güçtekin ise, 'Kedi almaya geldik ama, yok. Burada ne güzel sağlıklı bir şekilde satılıyordu. Yasağı çok saçma buluyorum. Kesinlikle faydalı değil. Bu adamlar işin ehli. Bir an önce bu uygulamanın kaldırılması lazım' dedi. U__ygulamayı doğru bulduğunu ifade eden Bahar Alatlı, yasağın uzun zaman önce çıkması gerektiğini belirterek, 'Hayvanları bu şekilde camların arkasına koymaları acımasızca bir şey bence. Hayvanlara özgü bırakılacakları bir çiftlikte barındırsınlar. O çiftlikten de insanlar gidip sahiplensinler. Yani böyle camın arkasında olmaz. Katalog üzerinden satış en mantıklısı' dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER