Yer Gaziantep: Annesini Korkutarak Kalp Krizinden Öldüren Evlat...

Korku nedeniyle kalp krizi geçirdi... Komşusunun evine sığınan ve büyük korku yaşayan anne Fatma T.'nin kalbi, evladının yaşattıklarına dayanamadı.

Yer Gaziantep: Annesini Korkutarak Kalp Krizinden Öldüren Evlat...
s-4a57e4228686036a75981a365e84e3670bb64e

Korku nedeniyle kalp krizi geçirdi...

Komşusunun evine sığınan ve büyük korku yaşayan anne Fatma T.'nin kalbi, evladının yaşattıklarına dayanamadı. Fenalaşan kadının kalp krizi geçirdiği belirlendi.Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalede kadının kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.Oğlunun yaşattıklarına kalbi dayanmayan ve hayatını kaybeden talihsiz kadının cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin, Nizip ilçesi Kocatepe Mahallesinde defnedileceği öğrenildi.

Annesinin ölümüne inandırılamadı...

Olay günü annesi Fatma T.'nin ölümü üzerine yakınları, olay yerinden ticari taksi ile kaçan F.T.'ye telefon ile ulaştı. Annesinin vefat ettiği söylenen ve gelmesi istenen F.T., annesinin ölüm haberine inandırılamadı.Yaşadığı İstanbul'a gittiği iddia edilen F.T., jandarma ekiplerinin başarılı çalışması ile Gaziantep kent merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. F.T.'nin ilk ifadesinde ise ailesinden para istediğini, 'yok' denilince sinirlenerek olay yerinden ayrıldığını söylediği öğrenildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER