Yine Akit Gazetesi Tekrar Dehşet Söylemi: 'Baroları Kaldırırsanız İbnelere Verilen Takviye Azalır'

Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya yürüyen baro başkanlarının Ankara'da yapmak istedikleri yürüyüşe izin verilmedi.

Yine Akit Gazetesi Tekrar Dehşet Söylemi: 'Baroları Kaldırırsanız İbnelere Verilen Takviye Azalır'

Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya yürüyen baro başkanlarının Ankara'da yapmak istedikleri yürüyüşe izin verilmedi. İktidara yakınlığı ile aşina gerici Akit yazarı Ali Karahasanoğlu gazetesinde kaleme yazıda ise ""Barolar kalksa, hayatımızda ne değişir. Ben söyleyeyim: 'Hiçbir şey!' Ha şu olur.. İbnelere sahip çıkan halk kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu sayısı azalır.. İbnelere bahşedilen destekler azalır." ifadesini kullandı. 

Ankara'ya ulaşan ayrı illerin baro başkanları polis engeli ile karşılaşmıştı.

Savunma Yürüyemiyor: Ankara'ya Girişlerine İzin Verilmeyen Baro Başkanları Oturma Eylemine Başladı -

Nefret Edilen Şey söylemi içeren haberleriyle sık sık gündeme Akit de baroları hedefine aldı.

s-dff8a8899591e5d91b4b29834a99a752af7fe2
Yazar Ali Karahasanoğlu "Bırakalım kanunu da onlar yapsın, paraları da onlar alsın!" başlığı ile kaleme aldığı yazısında barolar için şu ifadeleri kullandı:"Sırf onlara hadlerini anlatmak için..Barolardaki absürt tercih sistemini de değiştirmelisiniz..Hatta..Daha fazlasını söyleyeyim..Baroları bile kaldırmalısınız.Barolar kalksa, hayatımızda ne değişir.Ben söyleyeyim: “Hiçbir şey!”Ha şu olur..İbnelere sahip çıkan halk kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu sayısı azalır..İbnelere bahşedilen destekler azalır.Hepsi bu.."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER