YSM Yazılım, İnsan Kaynakları çözümü olan Job Analytics'i duyurdu

YSM Yazılım, öbür ülkelerden katılımın sağlandığı Online İş Ortakları toplantısında Job Analytics mahsul ailesindeki 'JAN İş Değerleme ve Ücret Yönetimi' çözümünü duyurdu.

YSM Yazılım, İnsan Kaynakları çözümü olan Job Analytics'i duyurdu

YSM Yazılım, öbür ülkelerden katılımın sağlandığı Online İş Ortakları toplantısında Job Analytics mahsul ailesindeki 'JAN İş Değerleme ve Ücret Yönetimi' çözümünü duyurdu. Job Analytics çözümünün sloganı ise ''İş Mimarisinin Geleceği'' oldu. Yeni ürünün İnsan Kaynakları çözümü ve İK Platformu alanında kullanılacağı bildirildi.

Job Analytics ile kurumsal ve kişisel maksat yönetimi muhtemel

Daha önce de 2010 yılında Türkiye'nin birincil online şantiye yazılımı olduğu belirtilmiş PİR'i geliştiren YSM Yazılım; sonradan da PİR ürününü bünyesinden ayırarak PİR Yazılım A.Ş.'ye çeviren YSM Ar-Ge ekibi, PİR'den sonradan 'Job Analytics'i ilerletti. Bahşedilen bilgiye göre, İnsan Kaynakları çözümü ve İK Platformu olan 'Job Analytics' ismi aşağı toplanan çözümler; YSM Yazılımın faal olarak hizmet verdiği ülkelerden katılan iş ortaklarıyla pandemi dolayısıyla online gerçekleştirilen tanıtım toplantısında duyuruldu. 'JAN' kısa ismiyle de tanıtılan yeni mahsul, İş Değerlendirme ve Vergi Yönetimi, İş Tanımları, Yetkinlik Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi, Kurumsal Hedef Yönetimi, Kişisel Hedef Yönetimi, Performans Yönetimi ve Yazılım Modülleri Eğitimi ile birlikte birçok katma değerli hizmeti de Profesyonel Servisler olarak birlikte sunulmakta.

''En kalabalık online meslek ortaklığı toplantılarından biri gerçekleştirildi''

Konu hakkında data veren YSM CEO'su Bilgisayar Yüksek Mühendisi Sedat Printer, ''Türkiye'nin ilk Online İş Değerleme ve Ödenti Yönetimi yazılımı Job Analytics müşterilerimize ve ülkemize uğurlu ve uğurlu olsun. Konsept danışmanımız ve stratejik meslek ortağımız Optimum-CS ekibine ve yüksek katılımları için öbür ülkelerden iştirak eden bütün iş ortaklarımıza teşekkür ederiz. 23 Nisan'ın 100'üncü Yılında ''Job Analytics'' ülkemize bahtı açık, milletimize hediye olsun. Bugün “Job Analytics” isimli yeni mahsul ailemizin birincil tanıtımı ile mahsul ve hizmetlerimizi biraz daha genişlettik.Biz bu tanıtım ile en topluluk online meslek ortaklığı toplantılarından birini de gerçekleştirdik, yeni mahsul meslek ortaklarımız tarafından da fazla beğenildi ve ilk aday müşteriler belirlendi, ön siparişler alındı'' dedi.

''7 dilde 12 ülkede yazılımları kullanılıyor''

Yerel ve Bölgesel çalışmalarını başarıyla yürüten YSM'nin, bu başarısını global pazara da taşımak üzere yoğun çaba ile çalıştığına dikkat çeken Printer, "2007 yılından beri KOÜ Teknopark'ta Ar-Ge çalışmalarını yürüttüğümüz, 7 dilde çalışan, 12 ülkede kullanılan yazılımlarımız ve 4 ülkede bulunan bayi kanalı ağımız ile YSM BULUT Platformu'ndaki online işletme ve yönetim yazılım çözümleri portföyümize 'Job Analytics' ürün ailesini de ekledik. Ürün ailemizi ilerletmek için gerek ekip, gerek Ar-Ge ve İnovasyon, gerekse de pazarlama ve PR faaliyetleri ile meslek ortaklığı kanalına yaptığımız yatırımlarını da her geçen gün artırarak devam ettiriyoruz. Kendimizi bir ''Yazılım İhracat Savaşçısı'' olarak adlandırıyoruz ve başarılı çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni ürün 60 takvim bir deneyimin ürünü

Yeni ürününü oluşturulmasıyla ilgili şu izah etme yapıldı: ''Optimum-CS'nin 30 yıllık İK deneyimi, markanın 30 takvim yazılım deneyimiyle birleşti ve 80 yıllık İş Değerlendirme metodolojilerinin bir sentezi; stratejik iş birliği ve şiddet birliğinin meyvesi olarak Job Analytics mahsul ailesi marka tarafından KOÜ Teknopark'ta yerli bir çözüm olarak geliştirildi. Markanın, İK çözümlerine İş Değerlemenin de katılmasıyla Ar-Ge çıktısı yüksek katma kıymetli ürün ailelerinden biri daha doğmuş oldu. Yeni ürün ile İş Mimarisi'nin Geleceğinin tasarımında kullanılacak 30 yıllık know-how ve tecrübeyi, deneyimleri de yansıtacak tüm yazılımlar ve profesyonel servislerle birleştirildi ve 'Job Analytics' çatı markası oluşturuldu.Yeni ürün en kıymetli kaynak olan insan kaynağını ''Geleceğin İş Mimarı'' olarak geliştirmek için AR-GE ve Ür-Ge çalışmalarına ve yatırımlarına devam edecek, gelişmeler marka ve yeni ürünün online platformlarından peşine düşüp takip edilebilecek''.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER