Zirve tırmanışı sırasında mola çift, cinsel ilişkiye girdi; panoramik kamera o anları kaydetti

Avusturya'nın Nock dağında Panoramik kameraların kendilerinin çektiğinin farkında olmadan 2000 metre yükseklikte cinsel ilişkiye girdi.

Zirve tırmanışı sırasında mola çift, cinsel ilişkiye girdi; panoramik kamera o anları kaydetti

Avusturya'nın Nock dağında Panoramik kameraların kendilerinin çektiğinin farkında olmadan 2000 metre yükseklikte cinsel ilişkiye girdi. Çift, dağda bir süre yürüdükten sonra yana yana uzanıp romantik manzarayı izledi. Kısa bir süre sonra ilişkiye girmeye başladı. Kameraların ayrıca bir ulusal park olan dağda yirmi dakika da bir görüntü alması üzerine çiftin cinsel ilişki anlarını kaydetti. Avusturya yasalarına göre, çiftin ilişki görüntülerinin yayınlanması ilişkiye girenlerin özel hayatını ihlal olarak değerlendiriliyor.

İlşkiye giren çift 20 dakika sonra giyinip yürümeye devam etti.

Avusturya yasalarına göre bu tür fotoğraf ve videların yayınlayana kişilere sert para ve gerektiğinde hapis cezası uyguluyor.

WebMediaSolutions şirketi müdürü Ronald Schellander, kameraların kişilerin kimliklerini tespit edip kişisel haklarının ihlal edilemeyecek şekilde ayarlandığını bu nedenle görüntüyü yayınlayan kişi ve veya kişilerim en azından ilişkiye giren çiftin yüzlerini kapatmaları gerektiğini söyledi. Ronald, ayrıca dağda yetkilerin belirli yerlerde dağın kamara ile izlendiğine dair tabelaların yerleştirmeleri gerektiğini, tabela olamadığı için olayda cinsel ilişkiye giren çiftin hiçbir şekilde sorumlu tutulmayacağını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER