1971’deki Muhammed Ali – Joe Frazier maçında ön sıralarda bilet bulmak çok zor olacağı için dergi fotoğrafçısı olarak maçı izleyen ve ring kenarında fotoğraf çeken kimdir? Kim Milyoner Olmak İster sorusu…

1971'deki Muhammed Ali - Joe Frazier maçında ön sıralarda bilet bulmak fazla şiddet olacağı için dergi fotoğrafçısı olarak maçı izleyen ve ring kenarında resim çeken kimdir? sorusunun yanıtı araştırılıyor.

1971’deki Muhammed Ali – Joe Frazier maçında ön sıralarda bilet bulmak çok zor olacağı için dergi fotoğrafçısı olarak maçı izleyen ve ring kenarında fotoğraf çeken kimdir? Kim Milyoner Olmak İster sorusu…

1971'deki Muhammed Ali - Joe Frazier maçında ön sıralarda bilet bulmak fazla şiddet olacağı için dergi fotoğrafçısı olarak maçı izleyen ve ring kenarında resim çeken kimdir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Almak İster yeniden bir soru ile izleyicilerin merakını uyandırdı. Yarışmacıya güç anlar yaşatan sorunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.

1971’deki Muhammed Ali – Joe Frazier maçında ön sıraarda bilet bulmak çok zor olacağı için dergi fotoğrafçısı olarak maçı izleyen ve ring kenarında fotoğraf çeken kimdir? Ekranların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Elde Etmek İster’de sorulan soru yarışmacıya zor anlar yaşattı. Programı izleyenler sorunun yanıtını araştırıyor. İşte yarışmacıya güç anlar yaşatan sorunun yanıtı.

1971’deki Muhammed Ali – Joe Frazier maçında ön sıraarda bilet bulmak fazla kuvvet olacağı için dergi fotoğrafçısı olarak maçı izleyen ve ring kenarında fotoğraf çeken kimdir?

Yanıt: Frank Sinatra

KİM MİLYONER OLMAK İSTER’DE JOKER HAKLARI

1) Telefon Joker Hakkı: Yarışmacının uygulama yaptığı esnada ismini vermiş olduğu 3 arkadaşı içinden dilediği herhangi birini arayıp bahşedilen 30 saniye içinde soru ile ilgili olarak us alabilmektedir.

2) Güya yarıya Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını tercih etmesi durumunda bilgisayar hatalı olan 2 seçeneği rastgele olacak şekilde çıkarır.

3)Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını seçim etmesi durumunda seyircilere verilmiş olan el bilgisayarı ile sorunun cevap hakkında bir seçimde bulunurlar. Seyircilerin vermiş olduğu bu cevaplar, grafik olarak yarışmacıya yansıtılır.

4) Çift Cevap Joker Hakkı: Yarışmanın eski bölümlerinden ayrı olarak yarışmacıya verilen bu joker hakkı bir uçtan bir uca yarışmacı soruya 2 kez yanıt verme hakkına sahip olmaktadır. bununla birlikte bu joker hakkını kullanan yarışmacılar çekilemez ve yine bu jokeri yalnızca 7. sorudan sonradan yararlanma hakkına sahiptirler. aynı zamanda çift yanıtın kullanımı sırasında verilen birincil cevabın hatalı olması durumunda cevap gri renk kullanılarak gösterilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER