Aleyna Tilki, Acun Ilıcalı ile birlikte Bebek’te görüntülendi

Genç popçu Aleyna Tilki, önceki gün Bebek'te objektiflere yandı.

Aleyna Tilki, Acun Ilıcalı ile birlikte Bebek’te görüntülendi

Genç popçu Aleyna Tilki, önceki gün Bebek'te objektiflere yandı. Giyim tarzıyla defalarca olduğu gibi yeniden bir hayli uyarı çeken Tilki'nin Acun Ilıcalı ile buluşması kafalarda soru işareti bıraktı. İki ismin bir araya gelmesi sürpriz bir projenin habercisi olsa da ikili buluşmaları hakkında ser verip giz vermedi.

Aleyna Tilki ve Acun Ilıcalı Bebek’te görütülendi. Ayaküstü kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Tilki, “En fazla sahneye çıkmayı özledim. Değer bilmiyormuşum onu anladım bu süreçte” dedi. Sevgilisi Kadir Güneş ile görüntülenmeleri hatırlatılan Tilki, “Böyle konuları değil, bana doğayı, coronayı sorun. Fazla insan kaybettik onun üzüntüsü koskocoman ama fazla göre bakarsak, cihan bize mesaj veriyor. Bize evinize ‘Kapanın… Doğayı sizsiz bir seyredin, hayvanlar sizsiz daha mutlu görünüyor’ diye mesaj veriyor doğrusu. Fakat bana fazla tanıdık olmayan gelmedi bu süreç. ABD’deyken çok yalnız başıma evde kalıyordum” dedi.
Kendisine çok rakam da oyunculuk teklifinin geldiğini söyleyen Tilki, “Çok oyunculuk teklifi geliyor fakat ben kendi yazdığım akıcılık da oynamak istiyorum. Bir sürü senaryom var. Şayet bir gün yönetmenliğimi Ferzan Özpetek yapar, bende yazan oynarım” diye konuştu.

İLGİLİ HABERAleyna Tilki, tek tek bütün kuralları çiğnedi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER