Survivor 2020’de araba ödülünü kim kazandı?

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde otomobil ödülü telaşı yaşandı.

Survivor 2020’de araba ödülünü kim kazandı?

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde otomobil ödülü telaşı yaşandı. Survivor'da finale peyderpey yaklaşılırken, ödüllerin büyüklüğü de artıyor. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz gün açıkladığı ödülün ardındaki bu akşam yarışmacılar 'Annenize Sorduk' oyunu oynadı. Oyunun ardından en iyi puanı yapan iki ad ise otomobil ödülü için yarıştı. Berkan ile Elif'in araba ödülü mücadelesi eğlenceli anlara sahne oldu. Peki Survivor'da otomobil ödülünü kim kazandı?

Survivor tüm hızıyla sürüyor. Bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde yarışmacılar otomobil ödülü için uğraş etti. Survivor 2020’nin ilk araba ödülünü Mert ve Elif almıştı. Bu akşamki ‘Annenize Sorduk’ oyununda ise soruları içten cevaplayan ve maksimum doğru yanıtı veren Berkan ve Elif otomobil ödülü için karşısında karşıya geldi. İşte Survivor’da ödül oyununu kazanan ad…

SURVİVOR’DA ARABA ÖDÜLÜ HEYECANI

Survivor 2020’nin bu akşamki yeni bölümünde otomobil ödülü mücacelesi vardı. Son 7 ismin kaldığı Survivor’da yarışmacılar otomobil ödülünün sahibi edebilmek için başlangıçta ‘Annenize Sorduk’ adlı oyunda karşılaştı. Ardından en fazla dürüst yanıtı veren iki isim (Berkan, Elif) araba ödülü için yarıştı. Bu akşamki araba ödülünü şampiyon isim Elif Gören oldu. Böylece Elif Survivor 2020’deki 2. otomobil ödülünü kazanmış oldu.

İLGİLİ HABERSkoda Kodiaq özellikleri neler? Survivor ödülü olan Skoda Kodiaq Türkiye satmak fiyatı ne değin?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER