Corona virüsünü yenen Burak Akkul’dan tatil uyarısı

Corona virüsü testinin artı çıkması sonucunda 21 gün entübe olarak uyutulan 'Çok Gezenti' programının sunucusu Burak Akkul "İnsanların tatile çıkmasını hala anlamıyorum.

Corona virüsünü yenen Burak Akkul’dan tatil uyarısı

Corona virüsü testinin artı çıkması sonucunda 21 gün entübe olarak uyutulan 'Çok Gezenti' programının sunucusu Burak Akkul "İnsanların tatile çıkmasını hala anlamıyorum. Yoğun bakımın bir gününe şahit olsanız camdan dışarı burnunuzu çıkarmazsınız" dedi.

Bir televizyon kanalı için dünyanın ayrı noktalarına artan bir şekilde seyahat programı yapan Burak Akkul ve Seda Akkul çifti, mart ayında yeni alıcı corona virüsüne yakalandılar. Londra’da rahatsızlanan Burak Akkul, tedavi için döndüğü Türkiye’de corona virüsü testinin fazla çıkması sonucu müşahede altına alındı. Durumu ağırlaşan Akkul, entübe olarak 21 gün tedavi gördü. Bir aylık tedavi sonucu virüsü tamamen yenen Burak Akkul ile eşi Seda Akkul, rahatsızlık sürecini anlattı.

“HASTALIK GEÇMİŞ DEĞİL”

Burak Akkul, salgının hala bitmemiş olduğunu hatırlatarak vatandaşlara şu uyarılarda bulundu: “Rahatsızlık geçmiş yok, baştan yok. Corona virüsü fazla ciddi bir hastalık, bunu yaşamayan bilemez. İnsanların konvoylar halinde tatile çıkmasını hala anlamıyorum. Yok hastanede 30 gün vermek, yoğun bakımda bunun tedavisinin bir gününe şahit olsanız, oradaki hastaların ve hasta yakınlarının hissettiklerini bir bilseniz yok sokağa çıkmak camdan dışında burnunuzu çıkarmazsınız. Bu rahatsızlık ‘ardına kadar bitti’ denilmeden ya da aşısı bulunmadan, zorunlu haller haricinde keyfi olarak ‘Tatile gidelim’, ‘Denize girelim’ şeklinde şüphesiz bu yaz böyle bir lüks yapılmamalı” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERCorona virüsüne yakalanan Burak Akkul 17 kilo verdi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER