Madonna'dan fazla sert Trump mesajı!

ABD Başkanı Donald Trump “Fazla test yaptığınızda daha artı vaka bulacaksınız.” açıklamasıyla gündem olmuş ve çok fazla tepki çekmişti.

Madonna'dan fazla sert Trump mesajı!

ABD Başkanı Donald Trump “Fazla test yaptığınızda daha artı vaka bulacaksınız.” açıklamasıyla gündem olmuş ve çok fazla tepki çekmişti. Başkanın bu açıklaması Madonna’yı da ayağa kaldırdı.

Trump’ın sözleri üstüne Instagram hesabından eleştirel bir mesaj yayınlayan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna ‘Nazi’ ve ‘sosyopat’ benzetmeleri yaptı.

Madonna, yayınladığı mesajda şöyle yazdı: “Şunu netleştireyim. Amerika'da Covid testi yavaşlatıldı, çünkü testi fazla çıkan insanların sayısı Trump'ın başa çıkabileceğinden artı. Ve sancak yakanları bir yıl hapse atmak için bir yasa yapılsın fakat siyahları gereksiz yere vuran ve öldüren polis memurları için hiçbir yasa, reform yapmayalım veya çözüm getirmeyelim mi? Trump, George Washington kölelere sahip olmasına rağmen George Washington’un imajının kutsallaştırılmasından rahatsız! Beyaz üstünlükçüye karşı uyku sersemi Joe Biden'ı destekleyeceğim. Nazi ya da öteki bir deyişle sosyopat Beyaz Saray'da. Uykudan Kalkma vakti!”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER