Anamız Var filmi oyuncuları kimler? Anamız Var 2 konusu ne?

Başrollerini Füsun Demirel, Alper Saldıran, Tuğçe Kurşunoğlu ve Suzan Aksoy'un paylaştığı Anamız Var 2 bu akşam televizyonda yayınlanacak.

Anamız Var filmi oyuncuları kimler? Anamız Var 2 konusu ne?

Başrollerini Füsun Demirel, Alper Saldıran, Tuğçe Kurşunoğlu ve Suzan Aksoy'un paylaştığı Anamız Var 2 bu akşam televizyonda yayınlanacak. İzleyiciler ise Anamız Var oyuncu kadrosunda kimler var merak ediyor.

Anamız Var 2 bu akşam televizyonda seyirci karşısına çıkıyor. Başrollerinde Füsun Demirel ve Alper Saldıran’ın yer aldığı film izleyicileye eğlenceli vakitler yaşatacak. Peki, Anamız Var 2 oyuncuları kimler, konusu ne?

ANAMIZ VAR 2 KONUSU

Sibel’in annesi Semra Hanım’ın vefatı üzerinden 6 ay geçmiştir. Bundan Böyle Sibel ile Oğuz’un evlenmesine bir mani yoktur. Ülfet bu duruma fazla sevinir. Fakat Firdevs hiç sevinmez. Firdevs, Ülfet’in istediği kızı almasına mani olacak yollar arar. Zira önceki yaptıklarından ötürü mahallede yandaşı o kadar kalmamıştır. Firdevs, Sibel’in babası emlakçı Kamil’in evlenme isteğini duyar ve planını ince ince işleyerek Sibel ve Oğuz’dan önce Kamil ile evlenir.

Kamil’in evliliği mahallede ve civar ilçelerde şok etkisi yaratır. Sibel babasının yaptıklarına anlama veremez. Kamil yalnız vefat etmek istemem bahanesine sığınır. Sibel’in şoku basit kolay geçmez. Karşısında çıkar, evden ayrılı fakat menfaat etmez. Mecburen kabullenir, çünkü şu dünyada bir tek babası kalmıştır. Babasının kalbini incitmek istemez. Zira Kamil kan basıncı hastasıdır, üzüntüye, sinire strese gelemez.

ANAMIZ VAR 2 OYUNCULARI

Yönetmenliğini Hasan Doğan’ın üstlendiği, başrollerini Füsun Demirel, Alper Saldıran, Tuğçe Kurşunoğlu ve Suzan Aksoy’un paylaştığı “Anamız Var 2” filmi komedi unsurları ile eğlenceli anlar yaşatıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER