AROG filminin konusu ne? AROG nerede çekildi, oyuncuları kim?

AROG, Cem Yılmaz’ın en sevilen filmlerinden biri.

AROG filminin konusu ne? AROG nerede çekildi, oyuncuları kim?

AROG, Cem Yılmaz’ın en sevilen filmlerinden biri. Uzay macerası şekilden olan GORA’nın devam filmi olan AROG, izleyenleri kahkaha doymuş bir maceranın içine sokuyor. Cem Yılmaz’ın yanı sıra birçok meşhur oyuncunun da rol aldığı AROG filminin konusu ne? AROG nerede çekildi, oyuncuları kim? İşte bütün bilgiler…

Cem Yılmaz yarattığı ve fazla sevilen Arif Işık karakterinin maceralarını konu alan AROG filmi, bu akşam televizyon seyircilerini güldürmeye geliyor. GORA'nın devam filmi olan ve taş devrinde geçen AROG filminin konusu merak ediliyor. İşte detaylar…

AROG FİLMİ KONUSU

G.O.R.A. filminin devam filmi olan AROG'da, halı satıcısı Arif'in hikayesi devam ediyor. İlk filmde G.O.R.A. gezegenine giden Arif, burada kendisine dost kazandığı değin düşman da kazanmıştır. Ondan intikam elde etmek isteyen Komutan Logar, Arif'i bir vakit makinesi ile 1 milyon sene geriye gönderir. Arif kendini Taş Devri'ne ışınlanmış bulur. Arif başına gelenleri kısa sürede anlasa da anında şimdiki süre dönmek ister. Çünkü karısı Ceku hamiledir ve ona ihtiyacı vardır.

Arif'in kendi hayatına dönüşü fazla basit olmayacaktır. Her şeyden önce Taş Devri'nde ihtiyacı olan zaman makinesini yerine getirmek için gereken teknoloji yoktur. Arif, zaman makinesini tamamlamak ve bir lahza önce Ceku'ya dönmek için Taş Devri'ndekilere devir atlatmaya çalışır. Kesinlikle bu çabasını sevenler ve destekleyenler olduğu gibi Arif'i düşman olarak kabul edecekler de olacaktır.

AROG FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

BKM'nin yapımcılığında gerçekleşen AROG filmi ile en çok merak edilenlerden biri de filmin nerede çekildiği. Taş Devri atmosferinin izleyici ile buluşturulduğu AROG filmi Afyonkarahisar'da çekildi. Frig Vadisi'nin eşsiz yapısı, Taş Devri şehvetli yaratmak için kullanıldı. Vadide bulunan mağaralar, su kuyuları, düzlük alanlar AROG filminin çoğu sahnesinde yer alıyor. Bugün vadiyi gezenler, AROG filminden hatırladıkları çoğu mekan ile karşılaşabiliyor.

AROG OYUNCULARI

AROG filminin başrolünde filmin akıcılık ve yönetmenliğinde de imzası olan Cem Yılmaz yer alıyor. Cem Yılmaz filmde Arif, Komutan Logar ve Kaaya rollerinin her üçünü de canlandırıyor. G.O.R.A.'da da yer alan Özge Özberk tekrar Ceku rolüyle beyazperdeye geliyor. Başarı Algöz, Hekim ve Karga rollerini canlandırırken Ozan Güven Taşo, Özkan Uğur Dimi, Nil Karaibrahimgil Mimi rolünü üstleniyor. Varlıklı oyuncu kadrosunun diğer isimleri aralarında Metin Keçevi, İlker Ayrık, Ethel Mulinas bulunuyor.

Filmin senaryosunu da yazar Cem Yılmaz yönetmenlik koltuğunu Ali Taner Baltacı ile paylaşıyor. Müziklerini Jingle House'un yaptığı filmin görüntü yönetmeni ise Soykut Turhan.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER