Aşk Adası Ne Zaman, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Saba Tümer tarafından sunulacağı açıklanan Aşk Adası programı için fragman yayınlandı. Peki, Aşk Adası ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Aşk Adası Ne Zaman, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Saba Tümer tarafından sunulacağı açıklanan Aşk Adası programı için fragman yayınlandı. Peki, Aşk Adası ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilenler…

Yurt dışında pek çok farklı örneklerin olduğu programın bir örneği de Aşk Adası adı ile Türkiye’de ekranlara gelecek. Bugün tanıtımının yapılmasıyla birlikte sosyal ağlardaki gündemlerden birisi olan Aşk Adası, kadınlar ve erkeklerin bir evde birlikte yaşamasını ve zaman geçirmesini ekranlara taşıyor. Fragmanı izleyenler ise programın ne zaman yasaklanacağını merak etmeye başladı ve bu konuda mesajlar attı.

Aşk Adası Ne Zaman Başlıyor?

Aşk Adası Netflix’te yayınlanan Too Hot To Handle gibi yapımlar ile oldukça benziyor. Ancak bu benzediği yapımlar çok açık sahneleri ve programa katılan isimlerin yakınlaşmaları nedeniyle sık sık gündeme geliyordu. Türkiye’deki versiyonun ise bu konuda ne kadar ileri gideceği merak ediliyor. zira formatın aynı olmasıyla birlikte fragmanda yarışmacıların birlikte havuza girdiği ve yakınlaşmaların olduğu görüldü. İddialı programın sunucusu ise Saba Tümer olacak. Aşk Adası’nın ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı ve yakında denilerek hazırlıkların devam ettiği ifade edildi.

Aşk Adası Ne Zaman, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Aşk Adası Nerede Yayınlanacak?

Aşk Adası programı televizyon kanallarında yayınlanmayacak. Gain dijital platformda yayınlanacak programda kadın ve erkekler bir villada yaşamaya başlayacak ve hayat eşlerini arayacak. Ancak programın tanıtımı dahi oldukça iddialı ve bıçak sırtı bir konuda programın kurgulandığını gösteriyor. Tanıtımda “Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız? Bıcır bıcır sevgili, kocaman bir ev, yüzme havuzu, yaz partileri, sınırsız eğlence? Böyle ada mı olur demeyin, yeteri kadar hayal edersek istediğimiz her şey olur! Biz de sizin için tam olarak böyle bir hayal kurduk ve artık bu hayali yaşayacak şanslı adalılar ile tanışma zamanı…” denildi.

İşte Aşk Adası fragmanı


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 19:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER