Barışma Çay, 41’inci doğum gününde anılıyor! Barıştırma Çay kimdir?

Barış Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın'da dünyaya geldi.

Barışma Çay, 41’inci doğum gününde anılıyor! Barıştırma Çay kimdir?

Barış Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın'da dünyaya geldi. Sevenleri ve ailesi her sene olduğu gibi Barış Dere'yu bu sene oysa doğum gününde de andı. Doğum gününde anılan Uzlaşma Nehir yaşasaydı 41. yaşında olacaktı. Peki Uzlaşma Dere kimdir?

29 Haziran 2007’de 28'inci doğum gününü kutladıktan sonradan Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 4 Temmuz günü yaşamını yitiren Barış Çay’nun yakınları ve sevenleri tarafında doğum gününde anılıyor.

BARIŞ AKARSU KİMDİR?

Cem Karaca’nın Islak Islak şarkısıyla müzik dünyasında kayda değer bir yer edinen Uzlaşma Dere, 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın’da dünyaya gelmiştir. Eğitimine Amasra’da başlayan merhum şarkıcı birincil, orta ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Lise yıllarında profesyonel yelkencilik sporu ile de uğraşan Dere’nun müzik kariyerine başlaması Amasra’ya gelen müzisyenler doğruca gerçekleşti. Gitar, klavye ve armonika ile başlayan müzik serüveni Ankara’da bazı barlarda garsonluk ve solistlik yapmasıyla devam etti. Akıllarda Yalancı Yarim adlı televizyon dizisiyle yer edinen Barış Nehir, 2004 yılında katıldığı Yüksekokul Türkiye adlı şarkı yarışmasında ilk olarak ismini duyurdu.

Ünlü oyuncu Merve Sevi ile başrolleri paylaştığı Yalancı Yarim dizisinde canlandırdığı Tarık karakteri ile milyonların kalbinde yer edinen Barıştırma Nehir, 28. doğum gününde Bodrum’a giderken yandaki iki arkadaşıyla birlikte trafik kazası geçirdi. Arkadaşları olay uygun hayatını kaybederken genç şarkıcı kalbi durmuş vaziyette hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahale sonrası kalbi bitmiş çalışan Barışma Çay, yoğun bakımda sürdürdüğü yaşam mücadelesini 4 Temmuz 2007 tarihinde kaybederek aramızdan ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER