Bay Hatalı 2. yeni birim fragmanı yayınlandı! Bay Yanlış 1. birim izle!

Bay Hatalı dizisi ilk bölümü ile FOX TV'de ekranlara geldi.

Bay Hatalı 2. yeni birim fragmanı yayınlandı! Bay Yanlış 1. birim izle!

Bay Hatalı dizisi ilk bölümü ile FOX TV'de ekranlara geldi. Bay Hatalı 1. bölümde; Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zorlama günler yine başlamıştır. Bay Yanlış 2. birim fragmanı yayındı. İşte birincil birim izleme linki ve son bölümde yaşananlar...

FOX TV’de Bay Yanlış ilk bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’İn yer aldığı dizide hayatı daha aşağı üstteki olan Ezgi, yeni kararlar almayı kafasına koymuştur. Tam bu anda ise “Bay Hatalı” Serbest ile karşılaşır.

BAY YANLIŞ 2. BÖLÜM FRAGMANI 

 

BAY YANLIŞ SON BIRIM İZLE

BAY YANLIŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için baskı günler yeniden başlamıştır. Soner'le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur. Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Bundan Böyle “Hatalı” erkeklerden uzak duracak ve içten erkeği bulacaktır. Bu kararını uygulamasında ona muavin olacak birey ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Serbest'dür.

Son güncelleme: 22:41 - 26.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER