Kelly Brook: Sevgilim beni her halimle seviyor

Salgın sebebiyle aylardır karantinada olan meşhur yıldız Kelly Brook, bu süreçte herkes gibi bölge isimlerden biri oldu.

Kelly Brook: Sevgilim beni her halimle seviyor

Salgın sebebiyle aylardır karantinada olan meşhur yıldız Kelly Brook, bu süreçte herkes gibi bölge isimlerden biri oldu. Bu durumdan endişe duymadığını gösteren Brook, "Sevgilim beni her halimle seviyor" dedi.

Bir süredir radyo programında sunuculuk yapan Kelly Brook, corona virüsü nedeniyle uygulanan karantinayı uzun bir süredir sevgilisi olan Jeremi Parisi ile geçirdi. Haftalardır evden yayınlama yapn Brook, kuralların rahatlaması ile birlikte ofise gidip gelmeye de başladı.

Fotoğraf: Backgrid UK

Radyo kanalının binasına girdiğinde görüntülenen 40 yaşındaki sunucu, New! adlı dergiye konuştu. Karantinada kilo aldığını itiraf ederek bu durumdan herhangi bir üzüntü duymadığını bildiren Brook, perhiz programlarının kişiye mahrumiyet şehvetli vermemesi gerektiğini söyledi.

Fotoğraf: Backgrid UK

Yemek yemeyi de, pişirmeyi de sevdiğini söyleyen Brook, “Son haftalarda birkaç kilo aldığımı bakmak beni şaşırtmıyor. Evet birkaç kilo aldım fakat endişe etmiyorum” dedi. İngiliz yıldız, hangi noktada kilosunu yoklama etmeye başlayacağını ve neler yapması gerektiğini bildiğini de söyledi.

Fotoğraf: Backgrid UK

Brook, “Benim bakış açıma göre, aralıksız evde olmak alıştığım rutinin haricen bir şart. Buna ahenk karşılamak zorundayım. Şikayet etmiyorum, sağlıklı bir insanım” biçiminde konuştu. Kelly Brook, evinde yoga ve pilates için özel alanların olduğunu belirterek, zaman zaman şehirde yürüyüş yaptığını belirtti.

Fotoğraf: Backgrid UK

Karantina sürecinde kilo aldığını ve bu yüzden bazı kıyafetlerinin sıcacık geldiğini anlatan Brook, sevgilisi Jeremy Parisi’nin bu durumu sorun etmediğini ve kendisini her haliyle sevdiğini de sözlerine ekledi. Brook, “Sevgilim onunla oturup birlikte yemek yememi seviyor. Ben tabağını salatayla dolduran kızlardan değilim” dedi.

İLGİLİ HABERKelly Brook lavanta tarlasında çıplak masaj yaptırdı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER