Benim Adım Melek bu akşam var mı? Benim Adım Melek yeni sezon ne vakit başlayacak?

Benim Adım Melek dizisi son olarak 28.

Benim Adım Melek bu akşam var mı? Benim Adım Melek yeni sezon ne vakit başlayacak?

Benim Adım Melek dizisi son olarak 28. bölüm ile ekranlara gemişti. Bu bölümün arkasında ise mart ayında pandemi sebebiyle çekimlerine duraklamak durumunda kalştı. Benim Adım Melek dizisinin çekimlerinin ağustos ayında başlaması ve eylül ayında da yeni sezonun yayınlanması bekleniyor.

Her çarşamba akşamı TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşan Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümleri hakkında yeni gelişmeler yaşandı. TRT’nin pandemi sebebiyle çekimlerini durdurduğu diziler aralarında olan Benim Adım Melek için ağustos ayında çekimlerin başlaması planlanıyor. Dizinin yeni sezonu ise çoğu dizide olduğu gibi eylül ayında yayınlanması muhtemel.

BENİM ADIM MELEK BU AKŞAM VAR MI?

Benim Adım Melek dizisi bu akşam yeniden bölümüyle saat 20.00’da TRT ekranlarında olacak. Dizinin yeni sezon tarihi netleştiğinde sayfamızda paylaşacağız.

BENİM ADIM MELEK SON BIRIM İZLE

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜMDE NE OLDU?

20 yıldır susulanlar artık konuşulacak. Melek ve Halil’in geçmişle yüzleşmeleri herkesin düzenini değiştirecek. Ünzile’yi sarsan durum ne olacak ve bu olayın arkasından Ünzile nasıl bir karar alacak? Melek ve çocuklar Mithat ve seyranın nişanlanmasını keyifle karşılayacaklar. Yolları Halfeti’ye düşen Cumali ve Seyitali yine karşısında karşıya gelecekler. Halil’in aşk itirafını okuyan melek gözyaşlarına dominant olamayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER