Benim Adım Melek bugün var mı? Benim Adım Melek yeni bölüm tarihi belli mi?

Benim Adım Melek dizisinin bu akşamki yayınlama akışında yer almadığı görüldü.

Benim Adım Melek bugün var mı? Benim Adım Melek yeni bölüm tarihi belli mi?
Benim Adım Melek dizisinin bu akşamki yayınlama akışında yer almadığı görüldü. Her hafta çarşamba günü yayınlanan dizinin yeni bölümünün yayınlanacağı tarih merak ediliyor. Peki Benim Adım Melek bugün var mı? Benim Adım Melek yeni bölümü ne süre yayınlanacak?

Corona virüsü sebebiyle ülkemizde birçok dizi setlerine ara vermiş ve ekranlara geçici vakit ile veda etmişti. Bu dizilerden biri de TRT’nin sevilen dizilerinden Benim Adım Melek olmuştu. Benim Adım Melek yeni bölüm bu akşam da ekranlarda olmayacak. İşte Benim Adım Melek dizisi ile ilgili bilinmesi gerekenler…

BENİM ADIM MELEK YENİ BIRIM NE SÜRE?

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü hakkında TRT’den ya da yapımcı şirketten herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat ülkemizde corona virüsü ile ilgili çoğu sektörde normalleşme adımları atılıyor. Dizinin yeni bölümlerinin Haziran ayı itibariyle ekranlarda olması bekleniyor.

BENİM ADIM MELEK SON BIRIM İZLE


BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜMDE NE OLDU?

20 yıldır susulanlar artık konuşulacak. Melek ve Halil'in geçmişle yüzleşmeleri herkesin düzenini değiştirecek. Ünzile'yi sarsan olay ne olacak ve bu olayın peşinde Ünzile nasıl bir karar alacak? Melek ve çocuklar Mithat ve seyranın nişanlanmasını sevinçle karşılayacaklar. Yolları Halfeti'ye düşen Cumali ve Seyitali yeniden karşısında karşıya gelecekler. Halil'in aşk itirafını okuyan melek gözyaşlarına dominant olamayacak.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafakirli
Mustafakirli - 4 yıl Önce

Finayapildimi