Bir Zamanlar Çukurova bugün var mı? Bir Zamanlar Çukurova 64. yeni bölüm ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi son olarak 63.

Bir Zamanlar Çukurova bugün var mı? Bir Zamanlar Çukurova 64. yeni bölüm ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi son olarak 63. bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizinin bu akşam ise yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilmeye başlandı. Peki Çok Eskiden Çukurova 64. yeni birim ne vakit? Bir Zamanlar Çukurova bugün var mı? İşte diziden bütün teferruat...

Her hafta perşembe akşamı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizi takipçileri yeni bölümün bu akşam olup olmadığını araştırmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi diğer birçok dizide olduğu gibi corona virüsü sebebiyle çekimlerine ara vermek zorunda kaldı. Peki Çok Eskiden Çukurova yeni bölümü ne vakit?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BUGÜN VAR MI?

Çok Eskiden Çukurova dizisinin yeni bölümü bu akşamki yayınlama akışında da görülmedi. Dizinin yeni birim tarihi hakkında da henüz bir açıklama bulunmuyor. Çok Eskiden Çukurova yeni birim tarihi belirli olduğunda yazımızda sizlere aktaracağız.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Züleyha’nın bitmez tükenmez çilesi!

HÜNKAR TÜM ADANA’YI ARKASINA ALIP NEYE ENGEL OLACAK?

Fekeli, Demir’in oluşturacağı yeni meslek anlaşmasını durdurmak ister. Fakat şüphesiz Demir, onu dinlemeyecektir. Şehirde yeniden kötü niyetli adamların dolaşması, Hünkar’ı da harekete geçirir. Hünkar, tüm Adana ahalisini arkasına toplayarak, büyük kasaba kulübündeki çok önemli bir toplantıyı engellemek için harekete geçer. Adana halkı arkada, Hünkar önde, neredeyse Çukurova’nın geleceğine yürürler. Fekeli de, rahat bir kibir ile Hünkar’ı izlemektedir.

ÜZÜM KIZIN MEKTEP AŞKI

Onca keşmekeş aralarında Saniye ve Gaffur, Üzüm’ü okula yazdırmayı unutmuştur. Okula giden yaşıtlarına imrenme ile bakan Üzüm, derdini keza onlara keza de anneannesi Hünkar’a anlatır. Torunlarının hasreti ile kavrulan Hünkar, Üzüm ile alışverişe çıkar. Hatta Üzüm’e, Demir amcası ile olduğu gibi bir giz verir ve sırrını saklamasını ister.

KONAKTA HEYECANLA BEKLENEN MİSAFİR!

Demir, hala annesine kızgındır. Konak çalışanları da gıklarını çıkarmasalar bile, Demir’i hatalı bulmaktadırlar. Bütün olan biten aralarında herkesin öncelikle benzer fikirle ve umutla beklediği bir konuk gelecektir.

BEHİCE AMACINA ULAŞACAK MI?

Yeminini bozduğunu söyleyerek Züleyha’nın odasına giren Behice, elinde enjektör, üstünde hemşire kıyafetiyle amacına ulaşabilecek mi? Kapıda bekleyen askerleri de uzaklaştıran Behice, Züleyha kendisini görür görmez ne yapacak?

YILMAZ GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR MU?

Dizinin 63. Bölümünün en kritik anı ise Yılmaz’a Adnan’ın babası olduğunu söyleyen ve Müjgan’ın okuduğu mektubun ortaya çıkmasıdır. Yılmaz’ın hayatı tekrar bir mektupla mı değişecektir? Yılmaz fiilen iki erkek evladı olduğunu sonunda öğrenebilecek mi?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER