Danla Bilic canlı yayında paylaştı: Cemal Can’la beş ay evli kaldık

Çektiği makyaj videoları ile ünlenen ve sonrasında yaptığı sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile kendisinden laf ettirmeye aralıksız Danla Bilic, yeniden sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir canlı yayında şimdilerde Survivor 2020'de yarışan Cemal Can'la beş ayl

Danla Bilic canlı yayında paylaştı: Cemal Can’la beş ay evli kaldık

Çektiği makyaj videoları ile ünlenen ve sonrasında yaptığı sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile kendisinden laf ettirmeye aralıksız Danla Bilic, yeniden sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir canlı yayında şimdilerde Survivor 2020'de yarışan Cemal Can'la beş aylık bir evlilik yaşadığını ve bunun ihanet yüzünden bittiğini söyledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yarışmacısı Cemal Can ile çok yakın dost olan ve onunla programdayken yaptığı konuşmalarla kendisinden söz ettiren fenomen Danla Bilic, bu kez naklen yayın sırasında söyledikleriyle kafaları karıştırdı. Cemal Can ile 5 ay evli kaldıklarını söyleyen Danla, evliliklerinin ihanet yüzünden bittiğini ileri sürdü.

 

Bilic, karantinada olduğu günlerde Instagram’dan naklen yayın yaparak takipçilerinin sorularını yanıtladı. Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven ile fazla yakın olan Danla Bilic, ağızları açık bırakan bir itirafta bulundu.

‘ALDATTIĞI İÇİN AYRILDIK’

Danla, canlı yayın esnasında Cemal ile 5 ay evli kaldıklarını söylüyor. Cemal Can’ın kendisini aldattığını söyleyen Danla Bilic, onunla mükemmel dost kaldıklarını da sözlerine ekledi. Esprili kimliğiyle belli Danla Bilic’in bu sözlerinin gerçekliği ise az önce bilinmiyor.

Son güncelleme: 16:28 - 20.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER