Demet Akalın, ‘Her ikisi de vefat etti’ dedi takipçileri şaşırdı

Şarkıcı Demet Akalın, yeni yaşı için yaptığı ufak doğum günü partisi nedeniyle fazla eleştirilmişti.

Demet Akalın, ‘Her ikisi de vefat etti’ dedi takipçileri şaşırdı

Şarkıcı Demet Akalın, yeni yaşı için yaptığı ufak doğum günü partisi nedeniyle fazla eleştirilmişti. Akalın, hesabından paylaştığı eski bir resim üzerinden takipçilerini şaşırttı.

Kısa süre önce 48 yaşına giren Demet Akalın, konut karantinası ve sokağa çıkma yasağı yüzünden doğum gününü kutlayamamıştı. Fakat sonrasında ortaya çıkan görüntüler Akalın’ın bir evde doğum günü kutlaması yaptığını ortaya çıkardı.

Bu görüntülerle ilgili olarak ‘ev bizim değildi’ biçiminde bir açıklamada yer alan Akalın, sosyal medya hesabını abes bırakmıyor.

Tüm bu tartışmaların gölgesinde Demet Akalın bu kere eski defterleri açtı ve ölüm eden teyzelerinin fotoğraflarını paylaştı.

“Soldaki teyzem 80 yaşında iki ay önce gitti bu dünyadan… Sağdaki teyzem babamın da öldüğü trafik kazasında 19 yaşında ben iki yaşındayken ölmüş hatırlamıyorum alt ne değin güzelmiş… Nur içinde yatın” notunu düştüğü paylaşımla takipçilerinin karşısına meydana çıkan Akalın notunda her ikisinin de teyzesi olduğunu yazmasına rağmen takipçileri tarafından 19 yaşında hayatını kaybeden teyzesine benzetildi ve bu benzerlikle ilgili de çok sayıda açıklama aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER