Dilan Polat’tan yeni paylaşım! ‘Adli raporları zeka vardı’

Dilan Polat, annesi ve babası ile ilgili geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle uğradığı şantajlara dayanamadı ve sosyal medyada yaptığı itirafla gündeme geldi.

Dilan Polat’tan yeni paylaşım! ‘Adli raporları zeka vardı’

Dilan Polat, annesi ve babası ile ilgili geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle uğradığı şantajlara dayanamadı ve sosyal medyada yaptığı itirafla gündeme geldi. Şantajlar yüzünden bir video çeken Dilan Polat, annesinin babası kadar öldürüldüğünü açıkladı. Dilan Polat gündem olmasının ardındaki bir paylaşım daha yaptı.

Doğum fotoğrafçısı olarak bilinen Dilan Polat, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Yapılan şantajlara dayanamadığını gösteren Dilan Polat, 17 sene önce annesinin babası göre öldürüldüğünü söyleyerek isyan etti.

Dilan Polat gözyaşları içinde çektiği videoda, 5 gündür keza şantaj keza de tehdit edildiğini söyleyerek “Babam annemi öldürdü lakin bunu şantaj yapıp, ‘senin annen şöyle böyle bunu haberlere vereceğim, magazine vereceğim’ diyerek kimsenin canını yakamazsınız. Gereken yerlere de şikayette bulundum. Bu kez bulunacağına inanıyorum” dedi.

“İFTİRA ATMAK ALÇAKLARIN İŞİDİR”

Dilan Polat bu açıklamalarından daha sonra gündeme bomba gibi düştü. Polat sonradan ise şunları paylaştı:

“Birinin ölümünden haince kötülemek alçakların işidir. Benim babam ve annem birbirlerine çok aşıklardı. Babamın beyninde bitkiler vardı bilinçli dahi olmadı. Adli raporları deha vardı. Düşmez kalkmaz Allah’tır. Allah çok büyük iftira atanları Allah’a havale ediyorum.”

Son güncelleme: 12:57 - 17.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER