Doğduğun Ev Kaderindir için heyecanlandıran paylaşım! Doğduğun Ev Kaderindir ne süre başlayacak?

Doğduğun Konut Kaderindir dizisinin sevenleri için heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Doğduğun Ev Kaderindir için heyecanlandıran paylaşım! Doğduğun Ev Kaderindir ne süre başlayacak?

Doğduğun Konut Kaderindir dizisinin sevenleri için heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Dizinin yıldızı Demet Özdemir, yaptığı paylaşımla sezon finali için çekimlerin tekrardan başladığı müjdesini verdi. Peki, Doğduğun Konut Kaderindir ne zaman başlayacak? Doğduğun Konut Kaderindir son bölümde neler oldu?

Çarşamba akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir, yayınlanan son 11. bölümü ile birlikte corona virüsü arasına girmişti. Dizinin sevenleri, ‘Doğduğun Konut Kaderindir yeni birim ne vakit' sorusunu internette aratıyor. İşte Doğduğun Ev Kaderindir hakkında son gelişmeler…

DOĞDUĞUN KONUT KADERİNDİR YENİ BIRIM

Doğduğun Ev Kaderindir diziş, 11. bölümü sonrası setlerine ara vermişti. Dizinin Zeynep'i Demet Özdemir, yaptığı paylaşımla çekimlere tekrardan başlandığını duyurdu. Doğduğun Ev Kanderindir, 12. birim ile birlikte sezon finali yapacak. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm tarihi hakkında kanaldan veya yapımcı kuruluştan izah etme gelmedi. Yeni bölümün temmuz ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BIRIM İZLE

Sezon finali için baştan bir aradayız! @dmtzdmr @ibrahimcelikkol #DoğduğunEvKaderindir pic.twitter.com/yqkMbSl80a

— Doğduğun Ev Kaderindir (@dogdugunev) June 24, 2020

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER